Як додати користувача в чорний список

Як додати користувача в чорний список

Налаштування приватності соціальних мереж дозволяють користувачам вибирати коло осіб, які можу писати повідомлення та коментарі, запрошувати в співтовариства і на події, зв’язуватися з вами тим чи іншим способом. Якщо ж людина з кола схвалених контактів зловживає вашим терпінням, додайте його в чорний список.

Вам знадобиться

Комп’ютер із підключенням до інтернету.

Інструкція

  1. Авторизуйтесь в соціальній мережі. Знайдіть людину, яку хочете додати в чорний список: запам’ятайте його ім’я або номер ID. Для зручності можете навіть скопіювати адресу його сторінки в буфер обміну.
  2. Зайдіть в меню «Мої налаштування» серед посилань справа. На сторінці, що з’явилася виберіть вкладку «Чорний список». У рядку введення імені впишіть номер ID, ім’я та прізвище або адреса неугодного користувача.
  3. На новій сторінці виберіть зі списку контакт і підтвердіть вибір.

Зверніть увагу

В англомовних соціальних мережах назви налаштувань можуть змінюватися, шукайте слова з відповідним значенням перекладу.