Як долетіти в Домінікану

Як долетіти в Домінікану

Домініканська Республіка знаходиться на острові Гаїті між Кубою і Пуерто-Ріко і омивається водами Карибського моря на півдні і Атлантичним океаном на півночі. У країні купальний сезон триває цілий рік. Тут вас чекають білосніжні пляжі, чисте море, приголомшлива природа і розкішні готелі. Якщо ви вирішили відправитися в Домінікану і маєте російське громадянство, віза вам не знадобиться.

Вам знадобиться

- Закордонний паспорт;
- Бронь готелю або запрошення;
- Проїзні квитки в обидва кінці.

Інструкція

  1. Насамперед перевірте свій закордонний паспорт. Він повинен бути дійсним не менше 90 днів з дня закінчення подорожі.
  2. Якщо з паспортом у вас все в порядку, приступайте до бронювання квитка. Прямі рейси з Москви в Пунта-Кана здійснює Трансаеро. Час у дорозі займає близько 12 годин. Зворотно ви доберетеся швидше — за 11 годин. Вартість авіаквитка коливається від 60000 рублів залежно від сезону. У періоди знижок і спеціальних пропозицій ціна значно падає.
  3. Також до Домінікани можна долетіти з однією або кількома пересадками через великі авіа-сайти Європи та Америки. Рейс здійснюють Air France, British Airways, Delta, KLM, American Airlines та інші. Пересадки будуть в Парижі, Лондоні, Амстердамі, Нью-Йорку, Майамі і т.д. Ціни варіюються від 40000 рублів.
  4. Спочатку визначитеся з датами подорожі. Зайдіть на сайт авіакомпанії, вивчіть пропозиції і ціни, візьміть банківську карту і забронюйте авіаквиток. Можна придбати квитки на спеціалізованих сайтах. Вони пропонують різні варіанти оплати.
  5. Подбайте про придбання квитка заздалегідь. Ви заощадите гроші і виберете найбільш зручний для вас варіант перельоту. Не забудьте про молодіжні тарифах, і якщо вам немає 25 років, вкажіть це у відповідному полі.
  6. Коли квитки будуть куплені, забронюйте готель. Відвідайте сайт обраної готелі або один з міжнародних систем бронювання. Не забудьте роздрукувати підтвердження бронювання. Для перетину кордону вам знадобиться ваучер або запрошення, тому тримайте всі документи під рукою.
  7. Після прибуття в аеропорт Домінікани заповніть туристичну картку і оплатіть збір у розмірі 10 доларів США. Картка видається на 2 місяці. Якщо ви вирішите затриматися в країні, сходіть до Управління з питань міграції та подовжить термін її дії. Якщо ж вам знадобиться більш тривале перебування, оформіть вид на проживання.

Зверніть увагу

Час відстає від московського на 8 годин.