Як емігрувати на Кіпр


 

Відпочинок на Кіпрі славиться не екстравагантними і божевільними вечірками, а можливістю спокійно провести час, насолодившись навколишньою красою і сервісом. Після відпустки в цій країні, цілком може статися, що ви захочете перебратися туди жити. Для здійснення такої мрії треба домогтися виконання кількох умов.



Інструкція

  1. Придбайте нерухомість на Кіпрі. Це найнадійніший спосіб отримати посвідку на проживання. Крім цього ви повинні відкрити зовнішній рахунок в місцевому банку. Уряд країни зацікавлене в емігрантів, здатних забезпечити приплив капіталу. Тому регулярне поповнення рахунку зробить вас більш ніж приємним претендентом на придбання громадянства. Для отримання посвідки на проживання ви повинні надати в посольство копію паспорта, 4 фотографії 3 * 4, виписку з банківського рахунку та документ, що підтверджує ваше право володіння нерухомістю.
  2. Перераховані умови дозволяють вам отримати тимчасову посвідку на проживання і статус гостя. Щоб придбати статус візитера, на додаток до попередніх обставин, ви повинні довести, що ваша сім’я (з 2 чоловік) гарантовано зможе отримувати дохід в 15 000 євро.
  3. Ще одним, практично гарантованим способом отримати посвідку на постійне проживання, вважається перспектива відкрити офіс міжнародної компанії в країні. Природно, цей факт потрібно документально підтвердити.
  4. Бажання відкрити бізнес в країні також є поважною причиною для отримання посвідки на проживання. Однак при цьому має дотримуватися умова, що ваша ділова активність не позначиться негативно на економіці Кіпру. Майте на увазі, що мінімальна сума капіталу вашого бізнесу не може бути менше 260 000 євро. Відкриття фірми не дає вам право бути її працівником. Навіть керівник повинен бути громадянином країни. Ви ж можете вважатися лише організатором бізнесу і отримувати дивіденди.
  5. Стати резидентом країни можна й іншим способом. Отримайте робочу візу і через 7 років ви отримаєте право стати громадянином країни. Однак, щоб прожити в країні цей термін, не можна порушувати права громадян на отримання робочих місць.

Корисні поради

Якщо ви знаходитесь в країні, володіючи тимчасовим дозволом на проживання, не забувайте продовжувати дозвіл за місяць до його закінчення.