Як очистити календар Outlook

Як очистити календар Outlook

Виконання роботи з очистки календаря Microsoft Outlook може бути реалізовано двома основними методами — архівацією даних або видаленням. Різниця полягає в тому, що при архівації, перед здійсненням видалення файлів, створюється копія даних в іншому форматі Outlook.

Вам знадобиться

- Microsoft Outlook 2000;
- Microsoft Outlook 2002;
- Microsoft Office Outlook 2003

Інструкція

  1. Натисніть кнопку «Пуск» для виклику головного меню операційної системи Microsoft Windows і перейдіть до пункту «Усі програми» для виконання операції очищення даних календаря Outlook.
  2. Виберіть пункт Microsoft Office і перейдіть до пункту Microsoft Outlook.
  3. Запустіть офісний додаток і розкрийте підлягає редагуванню календар.
  4. Вкажіть пункт «Архівація» в меню «Файл» верхній панелі інструментів вікна програми і застосуйте прапорець на полі «Архівувати цю папку та всі вкладені папки».
  5. Виберіть потрібну папку в спадному списку і вкажіть бажану дату в каталозі «Архівувати елементи, створені до». Для виконання архівації всіх елементів вкажіть ще не настала дату.
  6. Застосуйте прапорець на полі «Включити елементи з прапорцем« Не автоархівіровать »для включення в список архівації раніше виключених елементів і вкажіть шлях до папки, призначеної для збереження файлів даних.
  7. Підтвердіть виконання команди архівації натисненням кнопки OK або вкажіть підлягає видаленню календар в області переходів для повного очищення вибраного елемента.
  8. Розкрийте меню «Вид» верхній панелі інструментів вікна офісного програми Outlook, що входить в пакет Microsoft Office, і вкажіть пункт «Упорядкувати за».
  9. Виберіть пункт «Поточне подання» і розкрийте вузол «По категоріях».
  10. Вкажіть рядок «Категорії: (немає)» і виконайте одночасне натискання функціональних клавіш Ctrl + A для виділення всіх елементів вибраного документа.
  11. Підтвердіть команду видалення даних календаря натисканням функціональної клавіші Del.

Зверніть увагу

Відновлення даних календаря після процедури видалення неможливо!

Допустима тільки процедура додавання нових даних.