Як очистити список логінів


 

Сучасні браузери пропонують користувачам зручні настройки збереження особистих даних. Але в певній ситуації може з’явитися необхідність видалити авторизаційний інформацію. Для цього в кожному браузері передбачений інструмент очищення списку логінів.



Інструкція

  1. У програмі Opera очистку логінів можна зробити за допомогою пункту меню «Настройки». Знайдіть у ньому напис «Видалити особисті дані». У вікні повинен знаходитися пункт «Детальна настройка». Натисніть на нього. Ця дія викличе появу додаткового списку. У ньому натисніть на напис «Управління паролями». Ви побачите список веб-сайтів, в яких ви вводили авторизаційні дані. Виберіть цікавлять вас сайти і видаліть пов’язані з ним логіни.
  2. Для видалення списку логінів в Mozilla Firefox виберіть в основному верхньому меню рубрику «Інструменти». У випадаючому списку виділіть пункт «Стерти недавню історію». Програма запропонує вибір з декількох варіантів очищення збережених даних. Для видалення логінів виберіть пункт «Журнал форм та пошуку». Ви можете уточнити проміжок часу, за який були додані нові логіни. Для цього натисніть на випадаючий список вгорі вікна, який знаходиться поруч з написом «Відкрити». Після цього виберіть відповідний часовий проміжок. Підтвердіть свій вибір відповідної клавішею.
  3. Якщо ви відвідуєте інтернет ресурси за допомогою браузера Internet Explorer, видалити непотрібні логіни ви зможете, зайшовши на відповідні сайти. Наведіть на поле авторизації сайту, яке відповідає логіну, і виділіть цікавлять вас варіанти. Ви можете пересуватися по списку за допомогою кнопок зі стрілками на клавіатурі. Видаліть логіни, натискаючи на кожному з них клавішу Delete.
  4. Для очищення списків логінів в Google Chrome натисніть на кнопку настройки із зображенням гайкового ключа. У відкритому наборі інструментів виберіть «Параметри». Після цього браузер відкриє сторінку з великою кількістю налаштувань. Перегляньте ліву частину сторінки і знайдіть напис «Особисті матеріали». Натисніть на неї. Відкрийте додаткове вікно «Управління збереженими паролями», посилання на яке розташовується в правій частині сторінки. Тепер ви можете навести курсор на потрібний сайт і, натиснувши на що з’явився у верхньому правому куті хрестик, видалити логін.