Як отримати громадянство Сербії


 

Республіка Сербія — держава, розташована в південно-східній частині Європи. Це країна, що має багату культурну спадщину. У Сербії є все для комфортного проживання. Щоб отримати громадянство цієї держава, потрібно пройти кілька етапів.


Інструкція

  1. Підготуйте необхідні документи. У їх переліку входять: копія вашого закордонного паспорта, свідоцтво про народження, медична довідка та довідка з поліції. Якщо ви перебуваєте в шлюбі, вам необхідно надати свідоцтво про шлюб. Тим, хто закінчив вищий навчальний заклад, варто пред’явити диплом про закінчення інституту, академії або університету. Якщо ви ставитеся до працюючим громадянам, в обов’язковому порядку візьміть довідку з місця роботи. Зробіть фото ваших дітей. Крім того, вам знадобитися діючий паспорт. Ваші діти, не мають свого паспорта, повинні бути вписані в ваш.
  2. Напишіть заяву на отримання громадянства за встановленою формою. Тут ви повинні вказати причини та підстави для проживання в даній країні на постійній основі. В даному документі вам необхідно також написати, чому ви збираєтеся займатися в цій країні, де будете жити, чи є у вас родичі чи друзі в цій державі. Закріпіть заяву своїм підписом.
  3. Складіть свою біографію. Вкажіть в ній всі істотні факти, що стосуються важливих змін у вашому житті. До таких пунктів можна віднести відомості про навчання, зміні сімейного стану, народження дітей, зміни фактичного місця проживання. Перерахуйте місця вашої роботи і опишіть вашу кар’єру. Ви повинні представити себе у вигідному світлі як надійного, позитивного і серйозної людини. Пам’ятайте, що не варто спотворювати факти, вигадувати щось для створення враження або замовчувати факти, які все одно випливуть назовні.
  4. Почніть свій бізнес на території Сербії. За такої умови вам буде набагато легше отримати громадянство цієї країни. Щоб відкрити свою справу, зареєструйте товариство з обмеженою відповідальністю і пройдіть всі необхідні в цьому випадку процедури.
  5. Зверніться до посольства Сербії або в консульство цієї держави, пред’явивши заяву про свої наміри і плани, а також необхідні документи.