Як отримати візу нареченої

Як отримати візу нареченої

Віза нареченої — це особлива категорія візова, за якою в’їзд в країну дозволяється з метою укладення законного шлюбу. Маючи таку візу, ваша обраниця зможе не тільки знаходитися в бажаній країні довший період, ніж з гостьовою візою, а й вступити з вами в шлюб на території вашої країни. Але отримати візу нареченій часом буває непросто через різні тонкощів у законах держав.

Інструкція

  1. Обов’язково влаштуйте зустріч зі своїм обранцем / обраницею на території його / її або вашої країни. Навіть якщо ваше знайомство відбулося через мережу інтернет, і ви впевнені у своєму рішенні, вам все одно необхідно познайомитися в реальному житті. Без особистої зустрічі отримати візу нареченій практично неможливо.
  2. Збережіть докази особистої зустрічі. Це можуть бути спільні фотографії або навіть відеозаписи першого побачення, авіаційні квитки, рахунки за проживання в готелі і т.п.
  3. Зробіть пропозицію руки і серця своїй коханій. Бажано зберегти і докази цього заходу.
  4. Оформлення візи своїй нареченій повинен обов’язково почати наречений. Для початку переконайтеся, що ви і ваша майбутня дружина відповідаєте всім вимогам законодавства країни, в якій планується укласти шлюб, тобто для якої і буде купуватися віза нареченої.
  5. Заповніть всі необхідні документи і анкети зі свого боку і отримаєте поштою фотографію та копії всіх документів від своєї нареченої з її підписом на кожному примірнику. Після цього ви зможете подати петицію у відділення імміграційного сервісу в своїй країні.
  6. Після отримання схвалення петиції ваша наречена повинна буде витримати спеціальну співбесіду. Для успішного результату, в першу чергу, повинні бути в порядку документи вашої обраниці, і вона повинна неодмінно пройти медкомісію.
  7. Якщо все пройде успішно, то залишиться тільки заплатити консульський збір за оформлення візи нареченої. Далі вона поштою отримає свій імміграційний пакет і паспорт з візою, після чого зможе відправитися назустріч своєму щастю.

Зверніть увагу

Уважно і докладно вивчайте законодавство країни, в яку збираєтеся відправитися. Зазвичай до закордонних нареченим є цілий ряд вимог: від психічної стійкості до відсутності судимостей. Вам може знадобитися допомога кваліфікованих юристів, щоб уточнити, чи варто подавати петицію.

Корисні поради

При грамотному підході до отримання візи нареченої процес займе всього пару місяців. Якщо ви не впевнені у своїх силах, то краще звернутися в перевірені фірми, співробітники яких допоможуть вам оформити всі документи.