Як переїхати на Кіпр


 

Якщо життя у вічному літі — ваша мрія, чому б не поїхати на Кіпр? Отримати посвідку на проживання в Кіпрі не так вже й складно, достатньо виконати деякі вимоги посольства.


Інструкція

  1. Найшвидший варіант переїзду на Кіпр — відкриття власного бізнесу і робота над поліпшенням економічного стану країни. Якщо ви зможете довести, що готові вкласти певну кількість грошей, найняти на роботу жителів Кіпру і тим самим позитивно вплинути на життя острова, дуже ймовірно, що вид на проживання ви отримаєте без проблем.
  2. Також ви зможете переїхати на Кіпр, якщо зможете довести свою платоспроможність і відсутність необхідності пошуку роботи на Кіпрі. Вам необхідно буде підтвердити наявність власного або орендованого житла та дохід не менше десяти тисяч євро в рік, тоді ваша заявка на отримання виду на проживання, найімовірніше, буде схвалено.
  3. Якщо купити нерухомість на Кіпрі або отримати достатній рівень доходу немає можливості, можна отримати робочу візу на Кіпр. Якщо ви володієте затребуваною на острові професією, унікальним рівнем знань і здібностей і не створите конкуренцію в робочих місцях для кіпріотів, то займіться пошуком підходящої роботи, не виїжджаючи за межі своєї країни, а потім обговоріть з майбутнім роботодавцем всі тонкощі отримання виду на проживання на Кіпрі .
  4. Легко дають дозвіл на проживання на Кіпрі на строк до п’яти років, якщо ви приїжджаєте здобувати освіту на острові. Вартість навчання не вище, ніж у Росії, якість освіти досить високий, тому, якщо ви плануєте здобувати вищу освіту, спробуйте зробити це на Кіпрі. Після отримання диплома ви зможете претендувати на роботу, не виїжджаючи з країни, і отримати посвідку на проживання на більш довгий час. Після п’ятирічного проживання в країні ви зможете претендувати на громадянство Кіпру, але для цього вам буде необхідно довести високий рівень знання грецької мови. Тому, якщо ви маєте намір стати громадянином Кіпру, займайтеся вивченням мови, купуйте власне житло, і це не стане для вас великою проблемою.