Як переїхати до Туреччини

Як переїхати до Туреччини

Жити в країні з м’яким кліматом, не знати, що таке морози і завірюхи, є свіжі фрукти і приймати сонячні ванни круглий рік … Звучить заманливо, чи не так? І шукати місце для такого життя довго не треба. До Туреччини рукою подати. Відсутність зими, відносна дешевизна життя і лояльне ставлення місцевих жителів до приїжджих привертає в цю країну все більше росіян. Якщо ви замислюєтеся про переїзд до Туреччини, непогано б дізнатися, які способи для цього існують.

Інструкція

  1. Придбайте квартиру або віллу в Туреччині. За турецькими законами іноземець, який придбав нерухомість в Туреччині, може отримати вид на проживання терміном до п’яти років.
  2. Знайдіть роботу в Туреччині. Якщо ви унікальний для цієї країни фахівець, то турецька компанія із задоволенням зробить вам робочу візу і надасть затишне житло і прибуткове робоче місце.
  3. Здайте своє житло в Росії і зніміть будиночок на турецькому узбережжі на ці гроші. Спосіб хороший для тих, у кого є простора квартира поруч з московською станцією метро. У Туреччині життя на порядок дешевше, ніж у Росії, тому грошей від оренди квартири вистачить не тільки на житло, але і на їжу та одяг. Візу в такому випадку можна отримати максимум на 3 місяці раз на рік.
  4. Відкрийте свій бізнес в Туреччині. Реєстрації фірми іноземним підприємцем у Туреччині здійснюється практично за тими ж правилами що і відкриття фірми громадянином Туреччини. Яких-небудь обмежень для іноземців, що володіють бізнесом в Туреччині, не передбачено. Але така форма компанії, як «індивідуальний підприємець», може бути відкрита тільки громадянином Туреччини.
  5. Укладіть шлюб з громадянином Туреччини. Після оформлення документів можна отримати посвідку на проживання на 1 рік, потім продовжити його на 2 роки і далі ще на п’ять років. А можна взяти турецьке громадянство після укладення шлюбу. Відмовлятися від Російського громадянства в цьому випадку не обов’язково.