Як поміняти тариф в особистому кабінеті

Як поміняти тариф в особистому кабінеті

Найбільші оператори мобільного зв’язку пропонують своїм клієнтам можливість самостійного управління послугами. Спеціально здійснення даної можливості на офіційних сайтах операторів існують відповідні розділи, наприклад, «Особистий кабінет» на сайті компанії Білайн.

Вам знадобиться

- Комп’ютер з доступом в інтернет;
- Мобільний телефон.

Інструкція

  1. Зайдіть на офіційний сайт оператора. Для цього введіть у рядок браузера адресу www.beeline.ru або наберіть у пошуковику Білайн. У правій верхній частині сторінки, що відкрилася ви побачите назву розділу «Приватним клієнтам», під яким буде пункт «Особистий кабінет». Натисніть на «Особистий кабінет», потім перейдіть за посиланням на сторінку «Система управління послугами Мій Білайн». Для подальших дій вам знадобиться логін і пароль.
  2. Наберіть на своєму мобільному комбінацію * 110 * 9 # і натисніть кнопку виклику. Через декілька секунд ви отримаєте sms з текстом «Ваша заявка прийнята». Потім прийде повідомлення з номером 0674 такого змісту: «Для управління послугами через інтернет Ваш Логін: 89XXXXXXXXX, Пароль: XXXXXX». Введіть надіслані логін та пароль у відповідні пункти сторінки «Системи управління послугами».
  3. Після входу в систему на її головній сторінці натисніть «Інформація про вашому номері». Ви побачите список послуг, підключених на вашу SIM-карту. Знайдіть у списку поточний тариф, натисніть «Змінити» навпроти його назви. Система автоматично перенаправить вас на закладку «Тарифні плани» зі списком тарифів, доступних для підключення. У списку, крім назв тарифів буде вказана сума, яка спишеться з вашого рахунку за послугу. Білайн зазвичай не стягує плату за відключення послуги. Підключення ж коштує від 30 до 50 рублів.
  4. Відзначте галочкою назву тарифного плану, який збираєтеся підключити. Натисніть «Підтвердження зміни тарифного плану». Далі дайте свою згоду на зміну тарифного плану, натиснувши «Так». У тому випадку, якщо ви раптом вирішили обрати інший тарифний план, натисніть «Назад» і система перенаправить вас знову на список доступних тарифів. Якщо ви передумали змінювати тарифний план, то просто закрийте сайт, введені дані не вступлять в силу, тому що ви не підтвердили їх.