Як поставити пароль на скайп

Як поставити пароль на скайп

Скайп — програма, що дозволяє користувачам обмінюватися повідомленнями, пересилати інформацію, розмовляти і грати в режимі реального часу, навіть перебуваючи на різних континентах.

Інструкція

  1. Користувачі «Скайпу» завжди раді спілкуванню, тому у багатьох за замовчуванням програма налаштована так, що завантажується автоматично при включенні комп’ютера або виході в інтернет. Однак нерідко бували випадки, коли дружнє запрошення на бесіду звучало посеред робочого дня, або приходили особисті повідомлення, коли комп’ютером користувалися інші члени сім’ї. Щоб запобігти подібним незручні ситуації і навчитися приділяти спілкуванню тільки вільний час, поставте запит пароля кожен раз при включенні «Скайпу».
  2. Активуйте програму «Скайп», двічі клікнувши на її ярлик. Перед вами відкриється головне вікно вашого облікового запису. Натисніть на кнопку Skype, яка знаходиться на верхній панелі інструментів. У контекстному меню виберіть «Вихід»: система закриє ваш аккаунт, але не закриє програму.
  3. Клацніть двічі на ярлик «Скайп» або викличте програму з меню «Пуск». Перед вами відкриється вікно введення даних, без якого робота з аккаунтом буде не можлива. У графі Skype Name буде написано ім’я користувача, який останнім активував програму. Натиснувши на стрілку поряд з ім’ям, виберіть свій нік.
  4. Заповніть графу Password, ввівши в неї той пароль, що задали при реєстрації в системі.
  5. Перед тим, як увійти в систему, поставте прапорець поруч із запитом Sign me in when Skype starts. Тепер програма буде включатися тільки після того, як ви введете в поле авторизації свої логін і пароль.
  6. Не забувайте виходити з програми «Скайп» кожен раз, коли закінчите спілкування, інакше наступний вхід в програму під вашими обліковими даними буде автоматичним.
  7. Якщо ви не хочете, щоб «Скайп» включався при початку роботи з Windows, в настройках Безпеки відкрийте вкладку «Загальні настройки». Знайдіть графу «Запускати Skype при запуску Windows» і приберіть прапорець, який стоїть поруч з цією функцією. Натисніть кнопку «Зберегти».