Як повернути видалені повідомлення ВКонтакте


 

Віртуальний світ завойовує все більшу популярність серед людей різного віку. Для спілкування в інтернеті є безліч сервісів, в тому числі і соціальні мережі, наприклад, «ВКонтакте». Буває, що у випадково видалених повідомленнях міститься важлива інформація.



Інструкція

  1. Зайдіть в «ВКонтакте» за адресою vk.com. Для входу на свою сторінку введіть на головній сторінці електронну пошту і пароль. Виберіть розділ «Повідомлення». У разі якщо вам потрібно відновити вилучену переписку з якимось певним користувачем, зверніться до нього з проханням скопіювати історію повідомлень і переслати її вам. Це найпростіший варіант, так як людина навряд чи видалив вашу переписку.
  2. Якщо ви випадково видалили повідомлення і ще не встигли оновити сторінку або піти з сайту, відновити його буде просто. Для цього натисніть на напис «Відновити», яке з’явиться відразу ж після видалення.
  3. Можливо, що ви не видаляли повідомлення. Перевірте це. Згадайте зміст листа. Потім зайдіть у розділ «Повідомлення» і введіть в пошуку, що знаходиться праворуч, будь-яке слово, яке міститься в листі. Може бути, ви знайдете те, що шукали.
  4. Якщо ж вам потрібно відновити повідомлення від різних користувачів, метод, зазначений вище, не підійде. Відкрийте свою сторінку і перейдіть її до самого низу. Там ви знайдете рядок «Допомога». Виберіть її.
  5. Загляньте на вашу електронну пошту. Якщо в настройках «ВКонтакте» ви не скасовували «Сповіщати по E-mail», значить, пошукайте потрібні листи там. Звичайно, якщо ви «чистили» ящик, такий спосіб вам не підійде.
  6. Перед вами з’явиться вікно, напишіть в ньому своє повідомлення для співробітників технічної служби підтримки користувачів. Розкажіть в листі про те, що ви випадково видалили важливу для вас переписку, і попросіть про її відновлення. Вам обов’язково нададуть допомогу, якщо така можливість є. Після цього не забувайте перевіряти свою електронну поштову скриньку, так як туди прийде відповідь із служби підтримки «ВКонтакте» на ваше запитання. Тільки не потрібно робити цього відразу ж після відправки повідомлення, адже до співробітників даної соціальної мережі щодня звертаються тисячі людей.