Як прибрати фотографію


 

Нерідко користувачі розміщують в інтернеті особисті фотографії, а зіткнувшись із ситуацією, коли їх потрібно видалити, не знають, як це зробити. Забрати фото з мережі можна різними способами, все залежить від того, на якому ресурсі і яким чином було додано зображення.


Інструкція

  1. Фотографії в поштових ящиках видаляються через настройки електронної пошти. Щоб прибрати фото, наприклад, на сервісі «Яндекс.Пошта», запустіть браузер звичним способом і увійдіть в свою поштову скриньку. Натисніть на кнопку-посилання «Налаштування» (вона розташована у правому верхньому кутку вікна поштового сервісу, відразу під адресою електронної пошти).
  2. У вікні «Налаштування» виберіть розділ «Інформація про відправника», якшо по ньому лівою кнопкою миші. У новому вікні знайдіть групу «Мій портрет» та натисніть на кнопку «Видалити», розташовану безпосередньо під вашим зображенням. Підтвердіть свої дії у вікні запиту. Натисніть на кнопку «Зберегти зміни».
  3. У тому випадку, якщо вам необхідно видалити фотографію з профілю на сайті (форумі), зайдіть на сайт, використовуючи свої логін і пароль. Відкрийте «Особистий кабінет» і увійдіть в налаштування профілю. Виберіть розділ «Мої фотографії» або інший розділ з аналогічним за змістом назвою. Виберіть команду «Видалити [фотографію]» і збережіть внесені зміни.
  4. Якщо вам необхідно прибрати фотографії з повідомлень, надісланих на сайті, відкрийте свій пост, який містить фото, за допомогою кнопки «Редагувати». Видаліть посилання на фотографії з повідомлення. Якщо ви прикріплювали фото, відповідно, зніміть маркер напроти тих зображень, які не повинні відображатися в повідомленні. Даний спосіб можливий тільки в тому випадку, якщо на сайті учасникам дозволено вносити зміни в свої повідомлення.
  5. Якщо ви завантажували фотографії на хостинг, а потім розміщували посилання на них на різних сайтах, можна видалити ці фотографії безпосередньо з фотохостингу. Цей спосіб підійде тільки в тому випадку, якщо ви реєструвалися на обміннику і маєте особистий кабінет. Введіть логін і пароль, перейдіть до своїх папок з фотографіями, відзначте маркером зображення, які вам більше не потрібні, і натисніть на кнопку «Видалити».