Як прибрати ім’я та пароль

Як прибрати ім'я та пароль

Якщо заходячи на сторінку з формою авторизації будь-якого сайту, де ви зареєстровані, ви бачите поля введення логіна і пароля вже заповненими, то це означає, що браузер запам’ятав і зберіг їх в ході однієї з ваших попередніх авторизацій. Видалити логін і пароль для будь-якого конкретного сайту можна в будь-якому браузері за допомогою вбудованого в нього менеджера паролів.

Інструкція

  1. Якщо ви використовуєте Internet Explorer, то клацніть двічі в поле введення логіна форми авторизації. У списку може мати декілька логінів — для виділення серед них потрібного скористайтеся клавішами навігації (стрілками вниз і вгору). Потім натисніть клавішу Delete і оглядач зітре в своїх записах вказаний вами логін разом з паролем.
  2. Браузер Mozilla FireFox не вимагає присутності користувача на сторінці авторизації. Розкрийте в меню розділ «Інструменти» і виберіть рядок «Настройки». Відкриється окреме вікно, в якому перейдіть на вкладку «Захист» та клацніть по кнопці «Збережені паролі». У вікні зі списком сайтів і логінів виберіть той, який слід прибрати, і натисніть «Видалити».
  3. При використанні браузера Opera розкрийте в меню розділ «Налаштування» та виберіть рядок «Видалити особисті дані». Розгорніть повний список налаштувань цієї операції, клацнувши по напису «Детальне налаштування», і натисніть кнопку «Управління паролями». У списку веб-сайтів знайдіть потрібний і клацніть по його рядку, щоб побачити підрядка — в них може міститися декілька логінів. Виберіть один з них і натисніть кнопку «Видалити».
  4. Якщо видалити логін з паролем треба в браузері Google Chrome, то розкрийте його меню і виберіть рядок «Параметри». На сторінці, налаштувань натисніть посилання «Особисті дані» і натисніть кнопку «Управління збереженими паролями», щоб відкрити наступну сторінку — «Паролі». У списку логінів і сайтів при наведенні миші на кожен рядок в ній з’являється хрестик, клацанням по якому вам і треба видалити потрібний логін з паролем.
  5. В Apple Safari розкрийте в меню розділ «Правка» і виберіть пункт «Настройки». Потім перейдіть на вкладку «Автозаповнення», де слід натиснути кнопку «Правка» у написи «Імена і паролі користувачів». У вікні зі списком сайтів і логінів виділіть потрібний рядок і клацніть по кнопці «Видалити».