Як прибрати користувача

Як прибрати користувача

Зареєстрований користувач відрізняється від звичайного відвідувача поруч привілеїв: він може бачити контактні дані та справжні імена інших користувачів, відправляти їм приватні повідомлення, залишати коментарі, створювати теми та багато іншого. У випадку, якщо ресурс перестав цікавити вас, ви можете видалити обліковий запис і всі конфіденційні дані, пов’язані з нею.

Інструкція

  1. Авторизуйтесь у вашому профілі. Подальший шлях до видалення облікового запису різний на кожному ресурсі. Наприклад, для видалення облікового запису на сервісі «Яндекс» потрібно клацнути по своєму імені (у правому верхньому куті) і перейти на вкладку «Паспорт». Одна з нижніх рядків — команда «Видалити обліковий запис»
  2. У соціальній мережі «Facebook» видалення відбувається через налаштування акаунту (клацніть по слову «Account» у правому верхньому куті). На сторінці налаштувань у вкладці «Установки» знайдіть рядок «Deactivate Account» та натисніть посилання «Deactivate».
  3. В інших ресурсах видалення відбувається за аналогічною схемою (через налаштування акаунту або спеціальну вкладку). Але деякі сайти не передбачають видалення облікового запису або пропонують цю послугу за деяку плату (реальну або віртуальну).