Як прибрати обмеження по Пінг на моєму сервері


 

Поширеним методом поліпшення якості гри на сервері Counter Strike є установка обмеження з пінг гравців. У цьому випадку ті користувачі, якість з’єднання яких не відповідає заявленому мінімуму, Кіка з сервера.


Вам знадобиться

— комп’ютер зі встановленим сервером Counter Strike.

Інструкція

  1. Визначте, яким чином було встановлено обмеження з пінг гравців, щоб від нього позбутися. Для цього спочатку відкрийте папку cstrike / cfg. Якщо ви здійснюєте адміністрування сервера за допомогою плагіна Mani admin, значить вам необхідно відкрити файл mani_server.cfg за допомогою програми «Блокнот» і виконати його редагування, щоб зняти обмеження пінгу на сервері Counter Strike.
  2. Змініть при необхідності значення максимально допустимого пінгу гравця на сервері. Для цього знайдіть рядок kick_ping_limit і поставте потрібне значення. Потім видаліть перевірку затримок гравців, для цього у файлі знайдіть наступний текст: mani_high_ping_kick_samples_required, приберіть всі символи, що знаходяться в цьому рядку після команди.
  3. Потім, щоб остаточно видалити обмеження з пінг на ігровому сервері, знайдіть рядок mani_high_ping_kick, встановіть після неї нуль. Якщо надалі вам знову знадобиться ця опція, в цьому рядку змініть нуль на одиницю. Щоб усі зміни вступили в силу, перезавантажте сервер.
  4. Видаліть обмеження з пінг за допомогою плагіна better-hpk, якщо він встановлений у вас на сервері. Для цього перейдіть в папку addons, знайдіть там файл з ім’ям amxx.cfg, клацніть по ньому правою кнопкою миші, виберіть пункт «Відкрити за допомогою» і виберіть «Блокнот». Знайдіть там рядок hpk_ping_max (максимальне значення пінгу) і приберіть всі введені цифри. Ті самі дії зробіть в рядку hpk_ping_max_night (максимальне значення пінгу в нічний час).
  5. Щоб прибрати перевірки пінгу гравців, в рядку hpk_ping_time приберіть всі цифрові значення. Не знімайте самі рядки з командами, щоб при необхідності ви могли повернути колишні налаштування. Збережіть зміни у файлі, закрийте його. Потім перезапустіть сервер, щоб зміни були застосовані.