Як прибрати вікно логіна


 

В операційній системі Windows користувач зазвичай безперешкодно входить в систему. Але іноді, в силу яких-небудь збоїв або випадкового зміни налаштувань, при завантаженні починає з’являтися вікно з пропозицією ввести логін і пароль. Прибрати це вікно можна штатними засобами операційної системи.



Інструкція

  1. Більшість користувачів Windows не ставлять пароль на вхід в систему, тому раптова поява вікна авторизації стає неприємним сюрпризом. Не дивно, що зіткнувся з таким збоєм користувач починає шукати спосіб позбутися надокучливого вікна.
  2. Щоб відключити вікно входу в систему, відкрийте панель управління: «Пуск» — «Панель управління», виберіть «Облікові записи користувачів». Клацніть рядок «Зміна входу користувачів в систему».
  3. Позначте галочкою рядок «Використовувати сторінку вітання», потім натисніть кнопку «Застосування параметрів». Перезавантажте комп’ютер, вікно входу в систему повинно зникнути.
  4. Іноді буває, що відзначити галочкою рядок «Використовувати сторінку вітання» неможливо, так як вона виявляється неактивною, при цьому користувач бачить повідомлення: «Служби клієнта для NetWare виконали відключення екрану вітання і швидке перемикання користувачів. Щоб відновити ці особливості, потрібно скасувати установку служб клієнта для NetWare ».
  5. Для виправлення ситуації відкрийте в панелі управління «Мережеві підключення», знайдіть рядок «Підключення по локальній мережі». Клацніть рядок правою кнопкою мишки і виберіть у контекстному меню «Властивості».
  6. На вкладці «Загальні» знайдіть у списку і виділіть рядок «Клієнт для мереж NetWare», потім натисніть у нижній частині вікна кнопку «Видалити». Підтвердіть всі подальші питання і перезавантажте комп’ютер. Рядок «Використовувати сторінку вітання» стане активною, ви зможете відзначити її галочкою і підтвердити зміни.
  7. Для відключення вікна входу ви можете скористатися наступним варіантом: натисніть «Пуск» — «Виконати», введіть control userpasswords2 і натисніть ОК. У вікні виберіть потрібного користувача і зніміть галочку з рядка «Вимагати введення імені користувача і пароля». Підтвердіть зміни.