Як продовжити патент

Як продовжити патент

Робота іноземних громадян за наймом громадянина Російської Федерації згідно з чинним законодавством дозволяється при наявності відповідного патенту. Він видається після прибуття іноземця в Росію після отримання тимчасової реєстрації. Термін патенту обмежений, і його необхідно своєчасно продовжувати.

Інструкція

  1. Продовжіть патент на роботу після закінчення часу його дії, якщо у ваших планах стоїть продовження роботи на території РФ. Відомо, що час дії патенту на ведення діяльності по найму може бути продовжено на період від одного до трьох місяців багаторазово. Загальний термін збереження сили вищеназваного документу, включаючи його періодичне продовження, не може перевищувати дванадцяти місяців.
  2. Сплатіть податок — фіксовану суму у вигляді авансу на доходи фізичних осіб. Тоді термін дії патенту буде автоматично продовжений. Сума авансового платежу розраховується, виходячи з терміну, на який потрібно продовжити патент. Для іноземних громадян встановлено фіксований податок рівний одній тисячі рублів.
  3. Сплачуйте податки вчасно. У цьому випадку звертатися до міграційної служби не знадобитися. Оплату вищеназваного податку можна зробити в абсолютно будь-якому банку Російської Федерації.
  4. Зберігайте всі квитанції про оплату податків, в іншому випадку дія патенту на роботу може бути припинено. Квитанції — прекрасний спосіб підтвердження того, що іноземний громадянин абсолютно законно працює за наймом громадянина РФ.
  5. Оформіть дозвіл на роботу додатково до патенту, якщо ви працюєте за наймом в індивідуального підприємця. Якщо ви є співробітником юридичної особи для виконання своїх обов’язків на законній підставі достатньо наявності патенту на роботу.
  6. Зверніться для продовження патенту на роботу в територіальні органи УФМС Росії, якщо дія даного документа було припинено. Причиною цього може бути і неоплачений вчасно податок, та закінчення року з дня видачі вищевказаного документа.
  7. Подайте заяву на отримання нового патенту, коли термін дії старого досягне дванадцяти місяців з дня його оформлення. Видача нового документа, що дозволяє вам працювати, не порушуючи закон, здійснюватися при наявності реєстрації.