Як продовжити візу США

Як продовжити візу США

Людина, що опинився закордоном з тимчасової візі, може зіткнутися з низкою неприємних речей. Наприклад, відправившись працювати влітку в Америку, ви повинні встигнути залишити країну до того, як у вас закінчиться віза. В іншому випадку при вкрай неприємних обставин вас залишать в країні ще на деякий час і навряд чи дозволять повторний в’їзд. Якщо ж залишити країну в термін не виходить, потрібно виконати наступне.

Інструкція

  1. Підготуйте всі необхідні документи. Приготуйтеся до довгої та виснажливої ​​роботи, тому що далеко не у всіх виходить «гладко» зробити продовження. Найкраще, якщо з вами завжди буде стандартний набір потрібних папірців для оформлення. Підготуйте анкетні дані, дві фотокартки 3×4 і закордонний паспорт.
  2. Переконайтеся що «термін придатності» паспорта не закінчився. Одна з найпоширеніших причин відмови в продовженні або переоформлення візи — це недійсний паспорт. Ваш документ має діяти ще як мінімум півроку, щоб до вас не чіплялися ні в посольстві, ні де-небудь ще.
  3. Пам’ятайте, що якщо ви хочете продовжити візу, ви повинні бути постійним резидентом РФ, мати стаж роботи в якій-небудь галузі не менше року і бути «стійкою» осередком суспільства — не мати боргів, судимостей, проблем із сім’єю. Тільки в цьому випадку ви можете розраховувати на успішне продовження.
  4. Постарайтеся переконати посольство в тому, що у вас є вагомі причини не повертатися в Росію (навіть якщо це не так). Влада США не дуже люблять видавати і продовжувати російським візи через «імміграційних настроїв» росіян. Доведіть, що ви навіть в думках не думали залишатися в Штатах більше призначеного вам терміну.
  5. Будьте готові, що вас попросять представити також ряд додаткових документів. Це може бути довідка з роботи, документ про наявність преміальних, копія російського паспорта, документи на власність і автомобіль, свідоцтво про шлюб і народження дитини.
  6. Відправляйтеся на повторну співбесіду в посольство. Приготуйтеся аргументувати причини вашого бажання продовжити візу. Не варто говорити про такі причини як «хочу ще подивитися країну» або «заробив недостатньо багато грошей». Придумайте щось більш вагоме.