Як скасувати автозаповнення

Як скасувати автозаповнення

Під «автозаповненням» прийнято розуміти спеціальну функцію браузера, що дозволяє здійснювати вибір раніше використаних значень при заповненні певних полів деяких форм. Відключення даної функції може бути виконано стандартними засобами інтернет-браузера.

Вам знадобиться

- Internet Explorer

Інструкція

  1. Вкажіть пункт «Властивості оглядача» в меню «Сервис» верхній панелі інструментів вікна програми і виберіть вкладку «Зміст» діалогового вікна (для Internet Explorer 6).
  2. Виконайте натискання кнопки «Автозаповнення» у групі «Персональна інформація» і зніміть прапорці на полях «Форми» і «Імена користувачів і паролі в формах» у групі «Використовувати автозаповнення для» в новому діалоговому вікні (для Internet Explorer 6).
  3. Натисніть кнопку OK для підтвердження застосування вибраних змін і скористайтеся кнопками «Очистити форми» і «Очистити паролі» для видалення всіх збережених раніше даних користувачів (для Internet Explorer 6).
  4. Вкажіть підлягають видаленню значення імен і паролів користувачів у списку і натисніть кнопку «Видалити» для очищення вибраних даних.
  5. Вкажіть пункт «Властивості оглядача» в меню «Сервис» верхній панелі інструментів вікна програми і виберіть вкладку «Зміст» діалогового вікна (для Internet Explorer 7 і вище).
  6. Виконайте натискання кнопки «Автозаповнення» у групі «Персональна інформація» і зніміть прапорці на полях «Форми» і «Імена користувачів і паролі в формах» у групі «Використовувати автозаповнення для» в новому діалоговому вікні (для Internet Explorer 7 і вище).
  7. Натисніть кнопку OK для підтвердження застосування вибраних змін і перейдіть на вкладку «Загальні» для виконання операції видалення збережених раніше даних користувача (для Internet Explorer 7 і вище).
  8. Скористайтеся кнопкою «Видалити» у групі «Історія перегляду» і застосуйте опцію «Видалити форми» в розділі «Дані веб-форм» в діалоговому вікні «Дані веб-форм» для очищення всіх даних (для Internet Explorer 7 і вище).
  9. Повторіть натискання кнопки «Видалити» для застосування вибраних змін і вкажіть підлягають видаленню значення імен та пароль користувачів у списку для виконання операції очищення вибраних даних (для Internet Explorer 7 і вище).
  10. Підтвердіть виконання операції видалення натисканням кнопки «Видалити».