Як скасувати пропозицію ВКонтакте


 

Соціальні мережі дають чудову можливість знайти старих знайомих і подружитися з людьми, які цікавляться тим же, чим і ви. Мережа «Вконтакте» — одна з найпопулярніших. Вона дозволяє як запропонувати дружбу іншому користувачеві, так і відмовитися від цього кроку.


Вам знадобиться

— сторінка «Вконтакте».

Інструкція

  1. Знайдіть в пошуковику цікавого вам користувача. Вийдіть на його сторінку. Щоб слідкувати за оновленнями, які доступні всім зареєстрованим користувачам «Вконтакте», вам достатньо натиснути на клавішу «Додати у друзі», яка знаходиться трохи нижче юзерпік. Правда, якщо людина не відповість вам взаємністю, ви зможете бачити не всі записи. Власник зацікавила вас сторінки потрапить до вас в кумири, і ви зможете заглядати до нього в гості просто по посиланню.
  2. Деякі користувачі соціальних мереж дуже уважно ставляться до того, записали їх в друзі чи ні. Багатьом не подобається, коли відмовив їм у дружбі користувач автоматично потрапляє в розряд «Кумири». Якщо ви ставитеся до цієї категорії і користувач, якому ви запропонували дружити, не відповідає вам взаємністю, ви можете відкликати свою пропозицію. Вийдіть на потрібну сторінку.
  3. Під юзерпік ви знайдете кнопку, на якій написано: «Ви відправили такому-користувачеві заявку в друзі, а також підписалися на оновлення його сторінки». Поряд стоїть посилання «Скасувати». Натисніть на неї — ваша пропозиція дружби втратить силу.
  4. У вас може виникнути необхідність видалити якогось користувача з друзів. Вийдіть на потрібну сторінку і знайдіть напис про те, що даний користувач у вас в друзях. Там же ви побачите посилання з пропозицією прибрати його з друзів. Натиснувши на неї, ви позбудетеся можливості відстежувати оновлення його сторінки. Але при цьому він залишиться в ваших передплатників, і йому будуть доступними матеріали, які ви тримаєте відкритими для всіх зареєстрованих «Вконтакте».
  5. Прибрати з друзів можна й іншим способом. Зайдіть на сторінку «Мої друзі». Там ви знайдете список. Поруч з кожним ім’ям є опція «Прибрати з друзів». Досить тільки натиснути на посилання. На цій же сторінці ви можете і внести когось в особливий список або, навпаки, вивести з нього.
  6. Щоб позбавити неприємного вам користувача відправляти вам повідомлення і стежити за оновленнями вашої сторінки, внесіть його в чорний список. Увійдіть в «Настройки». У верхньому меню ви побачите вкладку «Чорний список». Зайдіть в нього. У верхній частині сторінки ви побачите віконце, в яке необхідно внести ім’я користувача або адресу його сторінки. Друге переважно.