Як скасувати реєстрацію на сайті

Як скасувати реєстрацію на сайті

Сам процес видалення ваших персональних даних займе тридцять днів з часу надходження вашої заяви на видалення ваших персональних даних. Після цієї дії ви обмежуєте себе в доступі до використання всіх сервісів на порталі, так як доступ до даних сервісів є тільки у зареєстрованих користувачів сайту. Слід знати, як правильно скасувати реєстрацію на сайті, оскільки видалення вашої реєстраційної запису потрібно для повного видалення ваших даних з даного інтернет-ресурсу.

Вам знадобиться

Комп’ютер, доступ в інтернет, сайт

Інструкція

  1. Щоб процес видалення пройшов правильно і не доставляв труднощі, у модератора сайту потрібно заповнити форму запиту, що пропонується на сайті. При видаленні реєстраційної записи з даного сайту потрібно надіслати заяву модератору на видалення цільової реєстраційного запису. Під час заповнення вашої заяви модератору простежте за правильністю введених даних. Найзручніший і кращий спосіб це зробити — це зайти на сайт, увійти у свій обліковий запис і надіслати модератору лист від вашого імені. Цього буде цілком достатньо для підтвердження того, що дана реєстраційний запис належить вам. Як правильно видалити свою реєстрацію?
  2. Для початку зайдіть в свій обліковий запис (це можна зробити натисканням на кнопку в правому верхньому куті сайту «Моя сторінка»). Після на цій же сторінці натисніть на кнопку «Авторизація та редагування», яка розташовується прямо над вашим ніком, і авторизуйтесь. Потім розгорніть блок «Налаштування» та натисніть на кнопку «Видалення реєстрації».
  3. При видаленні ваших реєстраційних даних ви повинні усвідомлювати, що після видалення облікового запису буде видалено ваш альбом. До того ж ви втратите можливість видаляти та редагувати свої старі повідомлення, написані в режимі конференція. Віддалену реєстраційну запис не можна відновити. Дотримуйтесь правил видалення, і ви істотно допоможете роботі модератора сайту.

Корисні поради

На безлічі запропонованих сайтів видалити реєстрацію практично неможливо. Набагато простіше видалити особисті дані, які не будуть видні іншим користувачам, але зареєстрований аккаунт не віддалиться. Так чи інакше, дані завжди зберігаються на сервері. Саме тому, реєструючись на різних сайтах, слід кілька разів подумати, чи дійсно це вам необхідно.