Як скасувати установку служб клієнта

Як скасувати установку служб клієнта

Скасування установки служби клієнта для мережевої операційної системи NetWare зазвичай викликається відключенням екрану вітання і можливості швидкого перемикання користувачів, виконаних службою.

Інструкція

  1. Виконайте натискання кнопки «Пуск» для визва основного меню операційної системи Microsoft Windows XP і розкрийте вузол «Налаштування» подвійним кліком миші для здійснення процедури скасування установки служби клієнта для мережевої OS NetWare.
  2. Вкажіть розділ «Мережеві підключення» і визначте використовуване підключення (за замовчуванням — «Підключення по локальній мережі»).
  3. Викличте контекстне меню певного мережевого підключення, виконайте клік правою кнопки миші на іконці елемента, і вкажіть команду «Властивості».
  4. Виберіть вкладку «Загальні» діалогового вікна і визначте компонент «Клієнт для мереж NetWare» в розділі «Компоненти, що використовуються цим підключенням».
  5. Виконайте клік лівої кнопки миші на знайденому компоненті і виберіть команду «Видалити».
  6. Натисніть кнопку «Так» у вікні запиту системи для авторизації виконання команди і здійсните процедуру перезавантаження комп’ютера для збереження та використання вибраних змін (для Windows XP).
  7. Виконайте натискання кнопки «Пуск» для визва основного меню операційної системи Microsoft Windows Vista і розкрийте вузол «Налаштування» подвійним кліком миші для виконання операції скасування установки служби клієнта для мережевої OS NetWare.
  8. Вкажіть пункт «Мережеві підключення» в розпочатому каталозі і викличте сервісне меню використовуваного підключення (за замовчуванням — «Підключення по локальній мережі») кліком правої кнопки миші.
  9. Вкажіть команду «Властивості» і виконайте натиснення кнопки «Продовжити» у вікні запиту системи. Введіть значення адміністраторського пароля у відповідне поле вікна запиту при необхідності.
  10. Перейдіть на вкладку «Мережа» діалогового вікна властивостей і виберіть елемент «Клієнт для мереж NetWare» у групі «Зазначені компоненти використовуються цим підключенням».
  11. Скористайтеся кнопкою «Видалити» і авторизуйтеся здійснення вибраної процедури натисканням кнопки «Так» у вікні запиту системи.
  12. Здійсніть перезавантаження системи для збереження та використання вибраних змін (для Windows Vista).