Як скасувати відправлення повідомлення Вконтакте


 

У соціальній мережі Vkontakte можна видалити відправлене іншому користувачеві повідомлення, якщо ви раптом передумали або воно втратило свою актуальність. Зробити це можна одним з нижчеописаних способів.



Інструкція

  1. Зайдіть на свою сторінку Vkontakte і знайдіть посилання «Мої повідомлення» або «Мої друзі», що знаходиться в лівій частині меню. Якщо цих посилань у вас немає, зайдіть в «Мої налаштування», потім у вкладку «Загальні» і «Додаткові сервіси». Там галочками позначте посилання, які ви бажаєте бачити в лівій частині свого облікового запису. Тепер ви можете скасувати відправлення повідомлень в залежності від того, кому ви їх відправили.
  2. Щоб видалити повідомлення, відправлене одному зі своїх друзів, виберіть даного користувача за допомогою вкладки «Мої друзі» і натисніть пункт «Надіслати повідомлення», що знаходиться відразу під фотографією. Перед вами відкриється форма для введення повідомлення, але нічого в ній не пишіть. У лівому нижньому кутку цього вікна натисніть «Перейти до діалогу». Після цього відкриється вся ваша переписка з даними іншому.
  3. Тепер ви можете видалити потрібні, точніше, вже не потрібні повідомлення. Для цього натисніть на повідомлення правою кнопкою миші так, щоб справа з’явилася галочка, а в правому верхньому куті над діалогом натисніть на пункт «Видалити». Даним способом ви одночасно можете видалити від 10 до 20 повідомлень. Але спочатку перевірте, чи не містять вони важливої ​​інформації. Якщо ви ненароком видалити повідомлення, то його можете його відновити, скористайтесь відповідною підказкою, яка з’явиться після видалення.
  4. Ви можете відмінити відправку повідомлення користувачу, не є вашим другом. Для цього зайдіть в свій аккаунт соціальної мережі Vkontakte і натисніть на «Мої повідомлення». У верхній частині відкрилася сторінки оберіть «Надіслані», перед вами з’явиться список всіх відправлених вами повідомлень, біля кожного з яких буде кнопка «Видалити». Ви можете видаляти їх по одному або відразу кілька, поставивши справа у кожного повідомлення галочку і натиснувши вгорі відповідну кнопку.