Як тимчасово видалити сторінку


 

Набридло спілкуватися в соціальній мережі, ви вирішили залишити його раз і назавжди? Не поспішайте різко видаляти свій аккаунт. Адже сайт можна залишити на певний час. А в разі необхідності ви завжди зможете відновити профіль і користуватися ним, як і раніше.



Вам знадобиться

— персональний комп’ютер з доступом в інтернет;
- Реєстрація на одному з соціальних сайтів.

Інструкція

  1. Покинути сайт можна в будь-який момент. Але перш ніж приймати поспішне рішення, подумайте, чи варто здійснювати подібний крок. Адже в іншому випадку, якщо ви вирішите повернутися на сайт і продовжувати спілкування, вам доведеться знову шукати друзів і відновлювати втрачені контакти і фотографії.
      
  2. Хоча на деякий час заблокувати сторінку ви все-таки можете. Для цього потрібно перейти в настройки (зазвичай цей розділ позначається піктограмою з зображенням значка гайкового ключа або шестерінки) і вибрати пункт «Видалити мене з сайту». Як правило, якщо протягом 28-30 днів ви заглянете на свою сторінку, то аккаунт автоматично буде відновлений. Якщо з моменту вилучення пройде термін більше зазначеного вище періоду, профіль буде остаточно заблоковано, і повернути його вже виявиться непосильним завданням.
      
  3. Але якщо ви все ж вирішили тимчасово розпрощатися з улюбленим сайтом, хай і тимчасово, заходите на сторінку і виконуйте відповідні для видалення настройки.
      
  4. Наприклад, в популярному «Вконтакте» для видалення аккаунта в головному меню виберіть пункт «Налаштування» і перейдіть в розділ «Налаштування». Тут знайдіть віконце з написом «Хто може дивитися свою сторінку» і поставте заборону для всіх користувачів. У кожному пункті відзначте варіант «тільки я» і натисніть «зберегти». Після цього ваша сторінка виявиться прихованою для всіх відвідувачів сайту. Ви ж зможете її відновити, якщо протягом тридцяти днів відвідайте сторінку. В іншому випадку профіль зникне повністю.
      
  5. Тимчасово видалити сторінку можна і на сервісах «Рамблера». Для цього на головній сторінці сайту відкрийте меню «Налаштування», з якого вам потрібно буде пройти в розділ «Видалення анкети», а після проставлення відмітки про видалення — зберегти зміни. І на якийсь час забути про відключеному профілі. Але протягом тридцятиденного строку, вам необхідно буде повернутися на сторінку, інакше ви її остаточно втратите.
  6. Протягом 28 днів після подачі заявки анулюється анкета з сайту знайомств «ФотоСтрана». Для видалення акаунта попередньо потрібно відвідати розділ «Налаштування», після чого на сторінці змін обрати пункт «Видалити мене». Через день повторіть заявку на видалення і чекайте вказаного вище терміну. Але якщо ви вирішите залишитися на сайті, відвідайте його раніше визначеного для внесення зміни періоду. Так ви зможете повернутися на свою сторінку і продовжувати спілкування.