Як в Скайпі відключити камеру


 

Skype дозволяє спілкуватися на будь-якій відстані. При цьому існує можливість писати повідомлення, розмовляти і бачити співрозмовника. Але в деяких випадках зображення буває не потрібно. Саме тоді камеру краще відключити. Відключити її можна кількома способами.



Інструкція

  1. Відкрийте діалог налаштування параметрів Skype. Для цього необхідно в основному вікні натиснути лівою кнопкою миші на пункті меню «Інструменти», і після цього вибрати підпункт «Настройки». Ви побачите вікно з безліччю різних параметрів, які можна змінювати. В подальшому, саме в цьому вікні ви можете зробити будь-які налаштування.
  2. Натисніть в лівій частині вікна на пункт «Налаштування відео». Ви побачите невелике вікно, в якому буде показаний поточний вид з камери, її назва і кілька параметрів. Необхідно змінити лише два параметри: «Автоматичний прийом відео і демонстрація екрану» (в деяких версіях текст може відрізнятися, однак приблизний сенс залишається один і той же), переключивши його в положення «ні від кого», і параметр «Показ мого відео .. . »встановити в положення« нікому ». Тепер камера, підключена до вашого комп’ютера, використовуватися в скайпі не буде. Може вийде так, що у вас встановлена ​​більш рання версія Skype, тоді процедура відключення буде дещо іншою.
  3. Активуйте діалог налаштувань ще раз. У лівій частині замість пункту «Налаштування відео» буде знаходиться пункт «Відеопристрої» для недавно випущених версій Skype і «Установки зв’язку» для версій, випущених понад рік тому. У першому випадку буде потрібно змінити ті ж параметри, що і у випадку з сучасною версією Skype (нагадування: текст може відрізнятися, але незначно), а в другому буде потрібно лише перемкнути параметр «Використовувати веб-камеру» в стан «не використовувати».
  4. Вимикайте камеру під час дзвінка натисканням на іконку відеокамери, якщо потрібно зробити аудіозвонок один або кілька разів, або певної групи осіб. Вимкнення камери при використанні діалогу налаштувань позбавляє можливості здійснювати відеодзвінки для всіх контактів, тоді як тимчасове або одноразове відключення дозволяє відновити наступні виклики з використанням веб-камери.