Як видалити фотографії з альбому

Як видалити фотографії з альбому

Іноді при перевантаженні своїх альбомів в соціальних мережах (наприклад, ВКонтакте) у нас виникає потреба видалити зайві знімки. Або завантажені помилково, або повторювані, або ж просто обридлі. Зробити це досить легко.

Інструкція

  1. Зайдіть на свою сторінку Вконтакті. Праворуч від своєї фотографії (аватарки) ви бачите колонку посилань. Виберіть серед них «Мої фотографії» і клацніть по ній лівою кнопкою мишки один раз. Можна потрапити до своїх альбомах і іншим способом. Для цього перейдіть коліщатком мишки вашу сторінку вниз і знайдіть колонку «Фотоальбоми». Вона розташована з лівого боку сторінки під «Цікавими сторінками». Клацніть лівою кнопкою миші на посилання «все» і ви потрапите до списку всіх своїх альбомів.
  2. Виберіть потрібний вам фотоальбом, в якому ви хочете видалити фотографій, шляхом прокручування коліщатком мишки. Знайшовши потрібний альбом, відшукайте в його характеристиках праворуч від основної картинки опцію «редагувати». Клікніть її один раз лівою кнопкою мишки. Відкрилося «редагування альбому».
  3. Шляхом прокручування коліщатка мишки знайдіть потрібну для видалення фотографію. Праворуч від неї, під описом знайдіть опцію «видалити». Наведіть на неї курсор і натисніть один раз лівою кнопкою мишки. Фотографія видалена з вашого альбому. Якщо потрібно, то проробіть цю операцію кілька разів.
  4. Якщо ви помилилися і видалили не ту фотографію, то це можливо виправити на перших порах. При видаленні фотографії висвічується рядок «Фотографія вилучена. Відновити ». Якщо ви клацніть лівою кнопкою мишки один раз за опцією «Відновити», то дистанційна малюнок виявиться на місці і ви можете продовжити пошук потрібного знімку. Якщо ви покинули сторінку «редагування альбому», то відновити вилучену фотографію буде неможливо.
  5. Також після видалення знімка з’явиться рядок «Видалити всі мої фотографії за останній тиждень». Якщо ви вважаєте за потрібне виконати цю операцію, то натисніть на цю опцію. З’явиться пропозиція «Ви впевнені, що хочете видалити всі свої фотографії? Ця дія не можна буде скасувати ». Під ним розташовуються дві кнопки: «видалити» і «скасування». Якщо ви помилково натиснули цю опцію, то натисніть «скасування». В іншому випадку виконайте операцію. Повернути видалені фотографії вже буде не можна.