Як видалити історію повідомлень ВКонтакте

Як видалити історію повідомлень ВКонтакте

Соціальна мережа «Вконтакте» дозволяє листуватися з іншими користувачами сайту в режимі повідомлень (старий режим) або діалогів (новий режим). Видалити листування з певним користувачем або іншому можна через діалоги, а всі вхідні або вихідні повідомлення — через режим відображення повідомлень.

Інструкція

  1. Щоб видалити всю переписку з певним користувачем (діалог), зайдіть в «Мої повідомлення» на вашій сторінці ВКонтакте. Виберіть діалог з користувачем і на рівні вкладок «Діалоги» та «Перегляд діалогів» знайдіть посилання «Дії». Вона розташована в правому верхньому куті над текстом діалогу.
  2. Натисніть на це посилання і в спадному меню виберіть пункт «Очистити історію повідомлень». На екрані з’явиться попереджувальне повідомлення, в якому розробники сайту попередять вас про неможливість відновлення діалогу у випадку видалення, а також кнопки «Видалити» і «Скасувати». Натисніть «Видалити», щоб стерти листування з людиною.
  3. Щоб видалити відразу велику кількість повідомлень, перейдіть за посиланнями:

    http://vkontakte.ru/mail.php?in=1&cnt=500 — вхідні повідомлення; http://vkontakte.ru/mail.php?out=1&cnt=500 — вихідні повідомлення;

    Прокрутіть сторінку з повідомленнями як можна нижче — старі повідомлення будуть автоматично довантажуватися. Після цього поверніться вгору сторінки, натисніть навпроти поля «Виділити» посилання «все» і з’явилася поруч синю кнопку «Видалити». У даному режимі видалення повідомлень ВКонтакте не попереджає користувача про неможливість відновлення видалених повідомлень.

Корисні поради

Очистити всі повідомлення і діалоги одночасно неможливо за допомогою інструментів, представлених соціальною мережею Вконтакте. Модулі і варезних програмне забезпечення можуть загрожувати безпеці комп’ютера і аккаунта в соціальній мережі, тому краще утриматися від їх використання.