Як видалити історію з Mail.ru


 

Mail.ru — це сервіс електронної пошти, що дозволяє користувачам безкоштовно обмінюватися повідомленнями. Розмір ящика необмежений, проте, при необхідності можна видаляти історію листів (як вхідних, так і вихідних).



Вам знадобиться

Комп’ютер, інтернет, доступ до аккаунту.

Інструкція

  1. Спочатку авторизуйтесь в системі, ввівши адресу вашої електронної скриньки і пароль до нього. Після цього ви потрапите в папку «Вхідні», де буде видно список всіх повідомлень, які ви отримували і не видалили раніше. Стерти їх можна різними способами, наприклад, вибірково або всі відразу. Для відправки потрібних листів в корзину поставте галочки навпроти них, а потім натисніть кнопку «Видалити» (вона знаходиться в лівій частині верхньої панелі, відразу над повідомленнями).
  2. Клацніть на спеціальне поле, розташоване біля кнопки «Видалити». Натисніть на стрілку, ви побачите невеликий список. При виборі пункту «Виділити всі листи» всі листи помітити на видалення. Таким чином, вам не потрібно буде працювати окремо над кожним з них. Не забувайте і про можливість видалення тільки прочитаних, непрочитаних або повідомлень з файлами.
  3. Розробники сервісу також надають вам і інший спосіб: можливість стерти всі листи, отримані з якогось конкретного електронного ящика. Для цього поставте прапорець навпроти нього і у вже зазначеному меню виберіть пункт «Виділити всі повідомлення від цього відправника». Знову скористайтеся кнопкою «Видалити».
  4. Стерти історію абсолютно всіх повідомлень можна, якщо видалити сам поштовий ящик. До речі, його відновлення буде доступно вам тільки протягом п’яти наступних днів. Ваш профіль знову виявиться активований, але от листів з усіх папок ви вже не повернете. Для цього пройдіть по посиланню http://e.mail.ru/cgi-bin/delete ( http://e.mail.ru/cgi-bin/delete ) (попередньо авторизуйтесь в системі, якщо ви цього ще не зробили).
  5. Заповніть поля: вкажіть пароль і причину відмови від даної адреси електронної пошти (останнє не є обов’язковою умовою). Тепер клацніть на кнопку «Видалити» (або «Відмовитися», якщо ви раптом передумали). У вікні з попередженням натисніть на «Ok», щоб підтвердити операцію.