Як видалити користувача з сайту

Як видалити користувача з сайту

Управління правами на перегляд і зміна сайту здійснюється на сторінці налаштувань спільного доступу. Можливими опціями є статуси читача, співавтора і власника. Також до категорії управління правами доступу відноситься і процедура видалення користувача з сайту.

Інструкція

  1. Розкрийте меню «Додаткові дії» і перейдіть до пункту «Запросити інших користувачів» для перекладу сайту в розряд доступності ля-якого користувача.
  2. Натисніть кнопку «Змінити» у розділі «Дозволи» і застосуйте прапорець на полі «Загальнодоступні» для відображення сайту в результатах пошуку будь-якого користувача.
  3. Застосуйте прапорець на полі «Користувачі, у яких є посилання» для відображення сайту для користувача, що займає його URL-ом або застосуйте прапорець на полі «Приватний» для надання користувачеві прав на перегляд сайту.
  4. Перейдіть до пункту «Управління сайтом» і виберіть вкладку «Налаштування доступу» діалогового вікна для настроювання параметрів перегляду та редагування сайту.
  5. Вкажіть email користувача, що підлягає наданню прав читача — для перегляду вмісту сайту, співавтора — для можливості редагування змісту і параметрів відображення або власника — для надання прав Додавання та видалення обраних користувачів та натисніть кнопку «Запросити цих користувачів» для підтвердження свого вибору.
  6. Поверніться в меню «Додаткові дії» і перейдіть до пункту «Запросити інших користувачів» для виконання операції обмеження доступу до сайту.
  7. Натисніть кнопку «Змінити» у розділі «Дозволи» і застосуйте прапорець на полі «Всі, у кого є дозвіл».
  8. Підтвердіть свій вибір натисненням кнопки «Зберегти» і вкажіть бажаних користувачів з уточненням їх статусів.
  9. Поверніться в меню «Додаткові дії» для виконання операції видалення користувача з сайту і перейдіть до пункту «Запросити інших користувачів».
  10. Вкажіть обраного користувача в списку і натисніть значок із символом «х», розташований поруч з його статусом.
  11. Підтвердіть застосування команди натисканням кнопки «Зберегти зміни».

Зверніть увагу

Все вищеописане відноситься до сайтів Google.