Як видалити мережевий пароль

Як видалити мережевий пароль

Виконання завдання видалення мережного пароля може виявитися необхідним при використанні декількох акаунтів з різними паролями, оскільки автоматичний вхід системи утруднює зміну користувача. Потрібна зміна або видалення збережених даних.

Інструкція

  1. Натисніть кнопку «Пуск» для виклику головного меню системи і перейдіть в пункт «Панель управління» для виконання операції видалення мережного пароля.
  2. Вкажіть пункт User Accounts (для Windows XP) або розкрийте посилання User Accounts and Family Safety і перейдіть в пункт User Accounts (для Windows Vista).
  3. Виберіть потрібний обліковий запис і натисніть кнопку Manage my network passwords в діалоговому вікні (для Windows XP) або розкрийте посилання Manage Your network passwords (для Windows Vista).
  4. Виберіть підлягає видаленню реєстраційного запису та натисніть кнопку Remove для завершення операції видалення обраного мережного пароля.
  5. Поверніться до головного меню «Пуск» і перейдіть в пункт «Виконати» для здійснення альтернативного методу видалення мережного пароля (для Windows XP).
  6. Введіть значення control userpasswords в полі «Відкрити» та натисніть кнопку OK для підтвердження виконання команди (для Windows XP).
  7. Перейдіть на вкладку «Додатково» в діалоговому вікні та натисніть кнопку «Управління паролями» (для Windows XP).
  8. Виберіть підлягає видаленню пароль у списку і натисніть кнопку «Видалити» (для Windows XP).
  9. Виконайте одночасне натискання клавіш WIN + R для виклику головного меню операційної системи Windows 7 і введіть значення netplwiz в поле пошуку (для Windows 7).
  10. Перейдіть на вкладку управління паролями користувачів в діалоговому вікні та вкажіть підлягає видаленню мережевий пароль (для Windows 7).
  11. Натисніть кнопку «Видалити» для завершення операції (для Windows 7).
  12. Використовуйте інструмент «Командний рядок» для ще одного способу видалення обраного мережного пароля: поверніться в головне меню «Пуск» і перейдіть в пункт «Виконати».
  13. Введіть значення cmd у полі «Відкрити» та натисніть кнопку OK для підтвердження команди запуску утиліти.
  14. Введіть значення net use для визначення всіх підключених користувачів або використовуйте команду net use * / del для видалення облікового запису обраного користувача.
  15. Натисніть функціональну клавішу Enter для застосування вибраних змін.