Як видалити оголошення

Як видалити оголошення

З розвитком інтернету стали виникати особливі сайти, створювані для зручності користувачів. Це сайти з різними оголошеннями. У мережі можна продати або купити все, що необхідно або не потрібно, можна отримати консультації з різних питань, завести друзів, поділитися думкою і т.д. Проте, розміщуючи те чи інше оголошення на якомусь сайті, користувачі іноді стикаються з проблемою видалення свого оголошення.

Інструкція

  1. Перш ніж подати оголошення, уважно прочитайте угоду користувача і часто задають питання, які розміщені на головній сторінці сайту. Це корисно не тільки для подачі оголошення. Зазвичай там описується порядок дій для видалення оголошення.
  2. При подачі оголошень давайте свій діючий e-mail та номер стільникового телефону, добре запам’ятовуйте або записуйте придумані паролі. Ця інформація допоможе швидко видалити вже непотрібне оголошення.
  3. Видалити оголошення з сайту можна традиційно одним із способів. Увійдіть на сайт, використовуючи той же логін і пароль, під якими ви давали оголошення. Знайдіть своє оголошення, перейдіть на його сторінку. Огляньте сторінку. Знайдіть кнопки «Видалити» або «Редагувати». Натисніть і виконайте запропоновані дії. У разі «Редагувати» вам запропонують на вибір або «Закрити», або «Відмовитися від послуг», або що-небудь подібне. Підтвердіть свій намір, натисніть ОК.
  4. Якщо ви забули пароль, під яким входили на сайт, просто знайдіть своє оголошення і клацніть по ньому мишкою. Зазвичай відразу пропонуються всілякі дії з цим оголошенням. Знайдіть пункт «Відновлення пароля» або що-небудь в цьому роді, потім вкажіть адресу своєї поштової скриньки, на який вам повідомлять забутий пароль. Далі дійте за попередньою схемою.
  5. Ще одним способом видалення оголошення з сайту є лист адміністратору сайту. Знайдіть на головній сторінці сайту кнопку з назвою «Контакти», «Допомога» і т.п. Увійдіть на цю сторінку, у вікні, напишіть лист про намір видалити оголошення, скопіюйте туди текст оголошення, вкажіть його номер. Також вкажіть ваші контакти. Через покладений проміжок часу (у кожного сайту він обговорений в правилах), оголошення буде видалено.