Як видалити переглянуте повідомлення

Як видалити переглянуте повідомлення

Якщо комп’ютер не є персональним, а служить, наприклад, всій родині або всьому виробничому відділу, таємниця листування вимагає підвищеної уваги. СМС-повідомлення в деяких випадках теж можуть бути доступні зайвим читачам. Для збереження конфіденційності видаліть їх.

Вам знадобиться

Комп’ютер із підключенням до мережі або мобільний телефон.

Інструкція

  1. Щоб видалити повідомлення в соціальній мережі або на форумі виділіть його, поставивши «галочку» поруч із повідомленням. Потім в меню оберіть команду «Видалити». Для видалення всіх повідомлень натисніть кнопку «Виділити все», а потім дійте за колишньою схемою.
  2. Щоб позбутися від прочитаного СМС-повідомлення, після прочитання натисніть праву кнопку (над кнопкою відправки та прийому дзвінка). У що з’явилася групі перегорніть кнопками «вгору» і «вниз» до команди «Видалити» («Delete»), знову натисніть праву кнопку і підтвердіть видалення.
  3. Видалити повідомлення в месенджері можна через меню «Налаштування». Виберіть групу «Історія» («History»), знайдіть шлях зберігання листування (якщо вона ведеться). Відкрийте папку з цього шляху і видаліть текстові файли із зайвими повідомленнями клавішею «Delete» або комбінацією «Shift-Delete» (видалення потрібно підтвердити). У другому випадку файл буде видалений безповоротно, без переміщення в корзину.

Зверніть увагу

Для збереження конфіденційності в месенджері ви можете взагалі не зберігати листування. Для цього виберіть у меню «Історія» відповідні параметри.