Як видалити повідомлення з мережі

Як видалити повідомлення з мережі

Якщо вашим комп’ютером користуєтеся не тільки ви, то, можливо, деякі повідомлення, залишені в соціальних мережах або на форумах, необхідно прибирати. Як видалити послання з мережі?

Інструкція

  1. Зайдіть на відповідний сайт, наприклад, на форум. Для цього авторизуйтеся, ввівши ваш логін і пароль. Залиште якесь послання. Тепер у вас є можливість його редагувати. Як правило, така функція є на всіх форумах. Щоб відредагувати ваше повідомлення, натисніть на посилання. Вона розташована поруч з вашим посланням. Якщо ви бажаєте видалити пост, то знайдіть відповідну кнопку, яка знаходиться в полі створеного вами повідомлення. Але така можливість передбачена не на всіх сайтах. Якщо видалення постів на ресурсі неможливо, то можна стерти запис і залишити замість неї простий набір знаків і символів. Тепер ніхто не зможе прочитати ваше висловлювання.
  2. Не турбуйтеся, якщо видалити і поправити повідомлення не виходить. Зверніться до модератора, щоб прибрати написаний пост. Але у вас для цього повинні бути дуже вагомі підстави. Якщо адміністрація сайту вважатиме ваше звернення доречним, то пост видалять. Але потрібно зауважити, що модераторs рідко йдуть назустріч користувачам з такими проханнями.
  3. Видаліть повідомлення в соціальній мережі. Для цього авторизуйтеся і зайдіть на веб-портал. Виділіть ті листи або повідомлення, які необхідно прибрати. Для цього потрібно поставити «галочки» поряд із повідомленнями. Далі в запропонованому меню треба вибрати кнопку «Видалити». І якщо вам необхідно видалення всіх листів, то натисніть «Виділити все».
  4. Видаліть висловлювання в месенджері, наприклад, ICQ. Увійдіть в меню «Налаштування». Потрібно вибрати групу History, тобто «Історія». Відшукайте шлях зберігання листування з іншими користувачами. Відкрийте відповідну папку. Далі можна зробити видалення текстових файлів з непотрібними посланнями. Для цього скористайтеся клавішею «Delete». Можете натиснути комбінацію «Shift-Delete». Крім того, підтвердіть проведену операцію. Щоб листування взагалі не зберігалася в ICQ, в групі «Історія» виберіть потрібні параметри.