Як видалити себе з сайту «Світ Тісний»

Як видалити себе з сайту

На багатьох сайтах з числа соціальних мереж дуже легко зареєструватися і створити свій профіль з фотографією та описом своїх захоплень, місць навчання, роботи і так далі. Але якщо ви передумали користуватися який-небудь із соціальних мереж, то видалити свій профіль з багатьох таких мереж просто натисненням однієї кнопки не вийде. Однією з таких мереж є «Світ тісний». Щоб видалити свою анкету з цієї мережі доведеться зробити кілька кроків.

Інструкція

  1. Зайдіть на сайт http://mirtesen.ru/. На верху відкрилася сторінки є поле «Вхід», де потрібно ввести свій Е-мейл і пароль. Якщо все введено правильно, то ви потрапите на сторінку зі своїм профілем. Вгорі сторінки є Напис «Редагувати профіль». Натиснувши на цей напис, ви потрапите на сторінку з усіма даними свого профілю, які ви вказали при реєстрації.
  2. Під написом «Мої дані» розташовуються п’ять пунктів для редагування: «Про мене», «Портрет», «Контакти», «Інтереси», «Сайти». За замовчуванням ви відразу потрапите в пункт «Про мене». Тут потрібно стерти всі заповнені поля, але в полях відмічених зірочкою, а це «Ім’я», «День народження» і «Пол», поставити вигадані значення. Пункт «Портрет» можна пропустити. Там можна тільки додавати нові фотографії, а видалити вже наявні неможливо.
  3. У пункті «Контакти» видаліть всю інформацію. Не вийде видалити тільки свій е-мейл. У пунктах «Інтереси» і «Сайти» вся інформація видаляється легко. В останньому пункті, «Сайти», потрібно натиснути на кнопку «Зберегти». Ваші дані зміняться на нові, але не все.
  4. Далі ви потрапите знову на сторінку свого профілю. Поруч з написом «Редагувати профіль» є напис «Настройки». Клацніть по ній, і ви потрапите в налаштування профілю, де будуть так само ще чотири пункти: «Особисте», «Пароль», «Розлучитися» і «Чорний список». У пункті «Особисте» потрібно відзначити рядок «Мою сторінку бачать:» «ніхто». Вам буде запропоновано описати причину видалення своєї анкети. Тут можна написати коротко «Зміна ПМП». По ідеї можна видалити свою сторінку з «Світ тісний», заповнивши тільки цей пункт, але це не завжди трапляється, так як модератори можуть не справити видалення вашої анкети. Вона може пропасти на деякий час, а потім з’явитися знову. Інші пункти заповнювати не потрібно.
  5. Щоб видалити всі фотографії, потрібно зайти на сторінку свого профілю і під своєю фотографією клацнути на слові «фото». Ви потрапите в «Особисті фото». Під кожною фотографією є хрестик, на який потрібно натиснути і ствердно відповісти на пропозицію «Видалити фото». Після того як всі вищеописані операції будуть виконані ваш профіль точно піде з «Світ тісний».