Як видалити список імен


 

Списки імен користувачів доступні практично для будь-яких онлайн-ресурсів: поштові сервіси, соціальні мережі, клієнти для обміну повідомленнями та інші сайти. В залежності від типу меню видалення списку відбувається по-різному.



Вам знадобиться

— браузер;
- Підключення до інтернету.

Інструкція

  1. Якщо вам потрібно видалити список імен користувачів, з якими ви ведете листування за допомогою електронної пошти, зайдіть на сайт використовуваного вами поштового сервера і перейдіть до меню редагування списку контактів. Ви також можете зробити це за допомогою створення нового повідомлення електронної пошти. В поле «Одержувач» почніть вводити перші літери імен користувачів, після чого виділіть їх курсором миші, не натискаючи на них, і по черзі видаліть зі списку.
  2. Якщо ви хочете видалити список імен користувачів, з якими ви ведете листування за допомогою обміну короткими повідомленнями в ICQ, відкрийте використовуваний вами клієнт і авторизуйтесь, ввівши логін і пароль для входу. Перейдіть в меню налаштувань клієнта і відкрийте розділ редагування списку контактів.
  3. Позначте позиції, які потрібно видалити з нього, і натисніть відповідну кнопку в меню клієнта. Ви також можете зробити це на офіційному сайті ICQ, ввівши для входу використовувані вами дані. Після цього відкрийте панель управління і відредагуйте список контактів, видаливши непотрібні імена користувачів. Також ви можете повністю видалити список імен користувачів цілком.
  4. Якщо вам потрібно видалити список імен користувачів серед друзів у соціальній мережі «Вконтакте», відкрийте відповідний пункт меню і перейдіть до відображення списку друзів по списками. Відредагуйте його за допомогою видалення основного списку, після чого для нього обнуляться також параметри приватності в залежності від того, в яких ще списках знаходяться дані користувачі.
  5. Якщо ви хочете повністю очистити список друзів від всіх, відкрийте його і навпаки аватара кожного знайдіть кнопку «Видалити з друзів». Після цього людина залишиться у вас в передплатників, поки не видалить заявку на додавання або підписку на оновлення.

Корисні поради

Перед видаленням списку контактів на всякий випадок зробіть копію первісного варіанту.