Як видалити сторінку в Рамблері


 

Інформаційний портал Рамблер, намагається йти в ногу з часом, регулярно пропонує своїм користувачам все нові можливості. Погода, гороскоп, знайомства — ці та багато послуг стають доступними одразу ж полі реєстрації на сайті. Однак нерідко реклама, постійно нав’язується друзі змушують покинути простори сайту і більше на ньому не з’являтися.


Вам знадобиться

— комп’ютер з доступом в інтернет;
- Реєстрація на сайті Рамблер.

Інструкція

  1. Видалити свій акаунт з Рамблера досить просто. Так само, як і зареєструватися в електронній пошті. Всього пара кроків — і ви можете назавжди залишити простори Рамблера і предоставлемих їм послуг.
  2. Щоб зареєструватися на сайті, вам потрібно було, в першу чергу, створити свій е-мейл. Адже через нього ви отримуєте доступ до всіх наданих Рамблером порталам. Зверніть увагу: видаляючи свою сторінку з сайту, ви не втрачаєте свою електронну адресу. І можете ним користуватися так само, як і раніше.
  3. Якщо ваше рішення раз і назавжди покинути сайт остаточне, то для здійснення головного кроку вам потрібно зайти на свою сторінку в соціальній мережі Рамблер. Далі перейдіть в меню «Настройки». Виберіть пункт «Видалення анкети». Натисніть на посилання. У вікні, у вас поцікавляться, чи дійсно ви хочете видалити свою анкету. Якщо ваша відповідь позитивний, клікайте на відповідну кнопку.
  4. При цьому ви повинні знати, що протягом тридцяти днів з дня подачі заявки на видалення облікового запису, ви ще можете змінити своє рішення. На десятий, двадцятий і тридцятий день з моменту прийняття рішення про видалення з сайту вам на електронну пошту буде надходити повідомлення, пройшовши за посиланням якого ви можете скасувати видалення і відновити сторінку. Якщо ви не використовуєте цю можливість, через тридцять днів ваш профіль буде видалено з сайту.
  5. Крім цього, Рамблер пропонує приховати свою сторінку, не вдаючись до процедури видалення. Для цього вам також доведеться зайти в меню «Настройки». Потім виберіть розділ «Участь в пошуку» і зніміть галочку з пункту «Участь». Тут же ви можете змінити і інші особисті настройки. Так, наприклад, у розділі «Моя сторінка» є функція включення і виключення окремих частин сторінки («Знайомства», «Типаж», «Автопортрет» та інші). У потрібний момент натисканням відповідних кнопок ви швидко можете відновити всі свої дані, знову повернувши їх на сторінку.