Як видалити сторінку з сайту Вконтакте


 

Найчастіше у користувачів соціальної мережі Vkontakte виникає бажання видалити свою сторінку. Причин цьому може бути безліч, наприклад, брак часу або втрата пароля. Існує кілька способів, завдяки яким можна видалити свою сторінку Vkontakte.



Інструкція

  1. Увійдіть на свою сторінку Vkontakte і в меню в лівій частині сторінки натисніть на пункт «Мої установки».
  2. Потім перейдіть по вкладці «Конфіденційність» та зі списку «Хто може переглядати мою сторінку» виберіть пункт «Тільки я».
  3. Далі на вкладці «Конфіденційність» виберіть для інших параметрів приватності з відповідних випадаючих списків значення «Тільки я» або подібне «мінімальне значення». Потім натисніть «Зберегти».
  4. Поверніться на свою сторінку і видаліть всі раніше введені вами дані з розділів «Інформація», «Освіта» і т.д.
  5. Зайдіть в розділ «Мої фотографії» і видаліть всі фотографії й альбоми.
  6. Видаліть всю інформацію з розділів «Нотатки», «Зустрічі», «Групи» і т.д.
  7. Очистіть розділ «Аудіозаписи» і «Відеозаписи».
  8. Видаліть всі вхідні і вихідні особисті повідомлення.
  9. Потім відкрийте пункт «Мої настройки», далі вкладку «Загальні» і в групі «Додаткові сервіси» зніміть галочки біля кожного пункту. Завдяки цьому втечуть всі розділи з вашого аккаунта.
  10. Після проведених операцій вийдіть з аккаунта і не входите в нього 30 днів, після цього часу система його автоматично видалить.
  11. Зайдіть в пункт «Мої налаштування», потім натисніть на «Чорний список» і впишіть туди «Павло Дуров» (без лапок). Натисніть «Додати в чорний список». Після цього ваша сторінка Vkontakte повинна буде піти.
  12. З літа 2011 року адміністрація соціальної мережі Vkontakte дала можливість своїм користувачам видаляти свою сторінку більш простим способом. Для цього увійдіть в сервіс «Мої налаштування» і в самому низу сторінки розділу «Загальні» натисніть на посилання «Ви можете видалити свою сторінку». Потім виберіть із запропонованого списку причину видалення та натисніть «Видалити сторінку». В даному випадку ви зможете відновити акаунт з усіма даними, для цього просто натисніть на посилання «Відновити сторінку».