Як видалити сторінку з сайту


 

Соціальне спілкування в мережі набуває все більшої популярності у користувачів інтернету. Але іноді віртуальне життя стає нецікавою. І вас починає відвідувати думка: «А не піти Чи з сайту?». І от рішення прийнято, але ви не знаєте, як його втілити.



Вам знадобиться

— персональний комп’ютер з доступом в інтернет;
- Реєстрація в соціальній мережі.

Інструкція

  1. Для видалення акаунта «Вконтакте» з особистої сторінки зайдіть в розташоване ліворуч меню «Мої налаштування». Потім у вікні, виберіть пункт «Налаштування». Перейдіть до опції «Хто може дивитися мою сторінку?», По черзі клацніть на посилання з написом «Всі користувачі» і вкажіть «Тільки я». Збережіть зміни.
  2. Після подібних дій сторінка виявиться порожньою і буде видно тільки вам. Якщо ви не станете на неї заходити протягом тридцяти днів, всі ваші дані з сайту будуть повністю вилучені. Якщо в цей термін ви з дозвільної цікавості або за звичкою відкриєте свою сторінку, то для її видалення доведеться чекати ще 30 днів.
  3. Піти з «Однокласників» можна, відкривши розташований внизу розділ «Регламент» і пройшовши за посиланням «Відмовитися від послуг». Також для видалення профілю з сайту можна скористатися поєднанням &st;. Layer.cmd = PopLayerDeleteUserProfile. Скопіюйте його, додайте в кінець рядка вашого аккаунта і перейдіть за посиланням. У наступному вікні відкриється сторінка, де потрібно буде вказати діючий логін і пароль. Після чого вашу сторінку видалять з сайту. Повідомлення про виробленої операції відкриється відразу ж після її виконання.
  4. Крім цього, можна змінити свої анкетні дані на невідповідні: «позбудьтеся» від фотографій, напишіть в поля нечитані відомості з букв і цифр, змініть електронну адресу. Мета такого перейменування — зробити сторінку «занедбаної». Через деякий час цей аккаунт буде видалений адміністрацією сайту.
  5. Ще один спосіб видалення сторінки з сайту полягає в передачі облікового запису іншому користувачеві. Просто внесіть в анкету відомості іншої людини, вашого друга або родича. Збережіть зміни. Так ви вб’єте відразу двох зайців: і свій аккаунт видаліть, і створите профіль другу без процедури реєстрації на сайті.
  6. Хочете залишити «ФотоСтрану»? Перейдіть на сторінку, відкрийте «Налаштування» (значок — «шестерня»), клікніть на посилання. Перед вами відкриється поле для внесення змін. Внизу сторінки з’явиться напис «Видалити мене з ФотоСтрани». Виберіть цей пункт і відішліть заявку на видалення. Через добу повторіть запит, вибравши пункт «Видалити мене». Натисніть на нього і дочекайтеся листи з повідомленням про те, що ваша анкета буде прихована. Протягом 28 днів сторінку ще можна відновити, повернувшись на сайт. По закінчення цього терміну профіль буде повністю ліквідована.
  7. Якщо ж самостійно піти з сайту не виходить, зверніться в службу підтримки і викладіть своє прохання.