Як видалити сторінку

Як видалити сторінку

Соціальні мережі та інтернет забирають у людей, особливо у молоді, дуже багато часу. Деякі інтернет-серфери приходять до висновку, що багато сайтів не приносять нічого корисного, а втрачений час можна було б витратити на такі корисні заняття, як додаткова робота, спорт, саморозвиток, хобі, живе спілкування і багато іншого.

Інструкція

  1. Видалення сторінок з соціальних мереж не накладає ніяких додаткових зобов’язань на колишнього користувача соціальної мережі. Деякі з подібних сервісів пропонують можливість відновлення сторінки протягом декількох місяців, або, у крайньому випадку, ви зможете зареєструватися заново на інший e-mail.

    Щоб видалити сторінку з популярної соціальної мережі «ВКонтакте», необхідно зайти в свій аккаунт і вибрати пункт меню «Мої налаштування». У самому низу сторінки ви побачите посилання «Ви можете видалити свою сторінку». Клацніть по ній і в завантажившись вікні виберіть причину видалення сторінки або введіть свою (поле можна залишити порожнім), потім клацніть «Видалити сторінку». Сторінка буде вилучена, і на її відновлення у вас буде 3 місяці.

    Перед видаленням сторінки бажано попередньо видалити всіх друзів зі списку, встановити приватність, стерти всю особисту інформацію, у тому числі аудіо, відео та фото. Це відноситься не тільки до соціальної мережі «ВКонтакте», а й до інших подібних сервісів.
  2. Щоб видалити сторінку в «Однокласники», зайдіть у розділ «Правила» (або «Допомога»), який розташований в самому низу сторінки. Перейдіть по посиланню заключній «Регламент сайту» і в завантажиться сторінка клацніть по посиланню «Відмовитися від послуг». Це посилання також розташована в самому низу сторінки. Сайт попросить вас ввести пароль від аккаунта і після підтвердження правильності пароля сторінка буде вилучена.
  3. У соціальній мережі «Мій Світ» від холдингу Mail.ru видалення сторінки відбувається наступним чином. Зайдіть на свою сторінку і в лівій колонці знайдіть посилання «Налаштування», щоб перейти по ній. У самому низу сторінки зверніть увагу на розділ «Вилучити мій світ» та натисніть на кнопку «Так, я хочу видалити свій Світ без можливості відновлення». Видаляючи аккаунт на «Мій Світ», ви автоматично видаліть фотографії та блог. Встановіть прапорці навпроти всіх основних пунктів:

    1) видалити фото;

    2) видалити блог;

    3) видалити друзів;

    4) вийти з спільнот;

    5) я знаю, що замість видалення сторінки я можу обмежити до нього доступ / відключити його;

    6) я подумав і прийняв рішення.

    Після підтвердження всіх пунктів на сторінці з’явиться кнопка «Видалити Мій Світ», яку потрібно натиснути, щоб остаточно видалити сторінку.