Як видалити свій фотоальбом

Як видалити свій фотоальбом

Соціальні мережі займають величезне місце в нашому сьогоднішньому спілкуванні з друзями і приятелями. Ми ділимося новинами і фотографіями з подорожей. Але з часом з’являється бажання щось забрати і видалити зі свого профілю.

Вам знадобиться

комп’ютер з доступом в інтернет, зареєстрований акаунт «Вконтакте».

Інструкція

  1. Створення альбому «Вконтакте» — справа нескладна. Багатьом подобається викладати фотографії з усіх свят, поїздок, та й просто з повсякденного життя. Новинна стрічка кишить подіями з життя друзів, на фото миготять радісні обличчя. Але часто обставини життя змінюються і ось ми вже не хочемо бачити якийсь з альбомів в своєму профілі, не хочемо показувати певні фотографії кому б то не було.
  2. Для початку визначіться, чи хочете ви приховати альбом від друзів (всіх або деяких) або ж безповоротно його видалити. Налаштування приватності дозволяють бачити альбоми тільки вам, певним групам ваших друзів і навіть конкретним друзям зі списку. Якщо ж ви твердо вирішили видалити альбом, зробіть наступне.
  3. Щоб видалити альбом, увійдіть в свій профіль «Вконтакте». Зліва в меню профілю оберіть «Мої фотографії». Перед вами з’явиться перелік альбомів, створених вами за весь час користування соціальною мережею.
  4. Виберіть один з альбомів, який ви хочете видалити. Якщо ви не впевнені, що це той самий альбом, відкрийте його і перегляньте фотографії. Вгорі над фото з’явиться меню управління фотоальбомом («Редагувати альбом», «Коментарі до альбому», «До моєї сторінці»). Для видалення альбома з вашого профілю натисніть на «Редагувати альбом». Зліва під обкладинкою альбому є два рядки — «Змінити обкладинку» і «Видалити альбом». Виберіть другу, підтвердіть видалення.
  5. Якщо ж ви абсолютно впевнені в тому, який альбом ви хочете видалити, то можна його не відкривати. На сторінці зі списком альбомів знаходите потрібний, внизу вибираєте «Редагувати альбом» і перед вами відкриється те ж саме меню, в якому під обкладинкою альбому потрібно вибрати «Видалити альбом» і підтвердити видалення одним кліком миші.