Як видалити свої старі сторінки

Як видалити свої старі сторінки

Багато користувачів інтернету задаються питанням, як видалити свою сторінку з соціальних мереж. Як виявилося, це набагато складніше, ніж зареєструватися, адже власникам цих соцсервісов зовсім не вигідно, щоб від них йшли клієнти.

Інструкція

  1. Соціальні мережі, що з’явилися кілька років тому, міцно увійшли в наше життя, так як онлайн спілкування — відмінна можливість підтримувати постійний контакт з друзями та знайомими. Однак багато зареєстровані спочатку у всіх існуючих соціальних мережах користувачі сьогодні шукають відповідь на питання, як назавжди видалити свої старі сторінки?
  2. Найпростіший вихід — зверніться по допомогу в тих. підтримку сайту або до адміністраторів проекту з проханням видалити сторінку. У відповідь вам повинні надіслати запит, чи дійсно ви вирішили видалити свою сторінку. Після того як ви дасте позитивну відповідь, всі дані будуть видалені. Але пам’ятайте, що соціальним сервісам невигідно втрачати користувачів, тому подібні запити часто залишаються без відповіді. У цьому випадку позбутися від старої сторінки ви можете самостійно.
  3. Якщо ви хочете видалити свою сторінку з «Однокласників», вам необхідно зайти на свою особисту сторінку («Моя сторінка») і перейти за посиланням «Регламент», яка знаходиться в самому низу вікна. Перед вами відкриється сторінка, на якій треба перейти за посиланням «Відмовитися від послуг». У вікні «Видалення свого профілю» вас попросять вказати причину, по якій ви вирішили видалити свої дані, і повідомлять вам про втрати, які відбудуться у разі видалення вашої сторінки. Після цього вам необхідно буде підтвердити свій пароль і натиснути кнопку «Видалити».
  4. Сторінка в соціальній мережі «Вконтакте» віддаляється дуже просто, достатньо зайти в «Мої установки», перейти за посиланням «Загальні» і в низу діалогового вікна вибрати пункт «Видалити свою сторінку». Є і ще один спосіб: необхідно також зайти на сторінку «Мої настройки», вибрати посилання «Конфіденційність», і у всіх пунктах вікна поставити «Ніхто» або «Тільки я». Після цього зайдіть на свою сторінку і видаліть звідти всю інформацію про себе.