Як видалити свою сторінку в Mail.Агент

Як видалити свою сторінку в Mail.Агент

По ряду причин у багатьох людей виникає бажання видалити Мій Світ від майл ру — іншими словами, прибрати свою сторінку. Можливо, це пов’язано з небажанням користуватися даним сервісом взагалі, особистісними переживаннями, виразом свого протесту або чимось ще. У всякому разі, сервіс mail.ru не перешкоджає в цьому своїм користувачам і надає право без особливих зусиль видаляти свою сторінку з Мій Світ.

Інструкція

  1. Ви можете зробити це двома способами. Якщо ви хочете видалити не тільки вашу сторінку, але і поштову скриньку, скористайтеся наведеними нижче етапами. В даному випадку видалення вашої електронної адреси спричинить за собою видалення і всіх інших ваших сервісів: фотоальбому, Мій Світ, відео та багато чого іншого. Але цю операцію слід проводити, якщо ви твердо вирішили більше не користуватися під вашим логіном сервісами mail.ru.
  2. Для цього увійдіть у свою пошту, введіть правильний логін і пароль. Скопіюйте та вставте вказане посилання win.mail.ru / cgi-bin / delete у вікно браузера (Mozilla Firefox, Opera або щось інше — значення це не має).
  3. Далі ви потрапите на сторінку видалення електронної пошти майл ру. Тут ви побачите інформацію про ваших даних в сервісі, які будуть видалені разом з вашим поштовим ящиком mail.ru. Нижче ви побачите порожню графу з написом: «Будь ласка, введіть причину», де вам слід повідомити причину, по якій ви бажаєте видалити свою поштову скриньку. За вами також залишається право видалення ящика без вказівки причин. Навіть якщо ви залишите графу не заповненою, можете продовжувати процес.
  4. Введіть поточний пароль, тим самим підтверджуючи ваша дія, і натисніть «Видалити».

     З цього моменту вашу поштову скриньку на mail.ru видалений. При бажанні ви зможете відновити свою поштову скриньку на майл.ру, використовуючи той же логін і пароль. Проте всі дані будуть стерті.
  5. Якщо ви хочете видалити тільки Мій Світ від майл ру — увійдіть в мій світ під своїм логіном і паролем. Відкрийте першу вкладку і перегорніть сторінку до самого низу. Під заголовком «Видалити Мій Мир» ви побачите наступну інформацію: «Так, я хочу Видалити свій Світ, втративши всю введену інформацію без можливості відновлення». Натисніть на виділену ділянку рядка, і ваша сторінка буде вилучена.