Як видалити відразу всіх друзів в Моєму Світі

Як видалити відразу всіх друзів в Моєму Світі

Захотіли позбавитися від друзів в «Моєму Світі», але з якоїсь причини не хочете відмовлятися від самої соціальної мережі? Універсального рішення немає, але можна вибрати варіанти вирішення даної проблеми, які будуть ближче до вашої мети.

Інструкція

  1. Видаляйте друзів окремо. На жаль, в соціальній мережі «Мій Світ» немає єдиної кнопки, що дозволяє видалити всіх друзів, тому варто набратися терпіння і прибирати всіх по одному.

    Натисніть на посилання «Дивитись всіх». Напис ця знаходиться під аватарами друзів на головній сторінці вашого облікового запису. У списку з’являться всі друзі, яких ви збираєтеся безжально видалити. Праворуч від кожного аватара знайдіть невеликий сірий хрестик і натисніть на нього. З’явиться напис, в якій вас запитають, чи дійсно ви хочете зробити дану дію. Якщо ви вирішили попрощатися з одним, то тисніть «Ок».

    Таким чином, видаляйте по порядку 50, 100, 200 чи скільки у вас там є друзів. Після пари годин монотонного клацання мишею можете порадіти тому, що маєте акаунт «Мого Світу» без наявності будь-яких друзів.
  2. Якщо ви маєте дуже багато друзів у соціальній мережі «Мій Світ» і видаляти їх по одному занадто важкий для вас заняття, то є інший радикальний метод. Видаліть свою сторінку в «Моєму світі». Для цього авторизуйтеся спочатку, ввівши свій логін і пароль. Пройдіть по посиланню «Налаштування», що знаходиться в лівій колонці. У самому низу сторінки відшукайте розділ «Видалити Мій Світ».

    Наступне ваша дія — відшукайте і натисніть кнопку з текстом «Так, я хочу видалити свій Світ, втративши всю введену інформацію без можливості відновлення». Ставите галочки, які підтверджують, що ви готові видалити всі фото, блоги, всіх друзів, покинути все спільноти. Також підтвердіть, що ви знаєте, що можна замість видалення акаунта обмежити до нього доступ і відключити всі повідомлення, а також підтвердите, що прийняли зважене рішення. Після цього натисніть довгоочікувану кнопку, що підтверджує видалення і заводите новий акаунт, не додаючи туди друзів.
  3. Попросіть знайомих програмістів написати програму, що допомагає видаляти друзів по одному. У випадку якщо ви не хочете заводити нову сторінку, а самому видаляти всіх друзів лінь, то використовуйте саморобну програму, яка буде самостійно клацати хрестики поряд з обліковими друзів і підтверджувати їх видалення.