Як відключити центр забезпечення безпеки

Як відключити центр забезпечення безпеки

Центр забезпечення безпеки — це компонент операційної системи Windows, який забезпечує безпеку його роботи. У процесі його роботи, в режимі реального часу здійснюється захист від шкідливих програм, безпека при роботі в середовищі інтернет, управління параметрами облікових записів системи та ін

Інструкція

  1. Виникають ситуації, коли цей центр необхідно відключити, зробити це можна двома способами.

    Центр забезпечення безпеки можна відключити, внісши деякі зміни до реєстру Windows.

    Відкрийте головне меню «Пуск», двічі клацніть по пункту «Виконати …». У відкрилася командного рядку введіть Regedit та натисніть кнопку OK.
  2. Буде запущена утиліта «Редактор реєстру». Перейдіть в розділ HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM CurrentControlSet Services wscsvc. Двічі клацніть по параметру Start і надайте йому значення «4». Збережіть налаштування і закрийте вікно реєстру.
  3. Іншим способом відключення центру є відключення відповідної служби.

    Відкрийте меню «Пуск» і виберіть пункт «Панель управління». У вікні, виберіть «Адміністрування», потім «Служби».
  4. Буде відкрито вікно, в якому представлений список всіх встановлених на комп’ютері служб. Знайдіть у цьому списку рядок «Центр забезпечення безпеки», виділіть її, на панелі інструментів натисніть кнопку «Показати вікно властивостей». Перейдіть у вкладку «Загальні», в спадному списку «Тип запуску:» виберіть «Відключено» і натисніть OK.
  5. Дуже часто, причиною відключення даного центру є часта поява спливаючих підказок, які можуть заважати роботі. У системах Windows 7 і Windows Vista є можливість прибрати повідомлення без відключення самої служби.

    Користувачам Windows 7 необхідно відкрити Панель керування, потім вибрати пункт «Значки області повідомлень» і ввести відповідні настройки.
  6. Якщо ви використовуєте Windows Vista, то відкрийте «Центр забезпечення безпеки» подвійним клацанням по його значку в треї. У пункті меню «Зміна способу попереджень центром безпеки» виберіть «Не повідомляти й не відображати цей значок (не рекомендується)».