Як відключити центр синхронізації


 

За допомогою інструменту «Центр синхронізації» в операційній системі Windows 7 у користувачів з’явилася можливість проводити пару персонального комп’ютера і мобільних пристроїв. Але далеко не кожна людина користується цією функцією.



Вам знадобиться

Операційна система Windows 7.

Інструкція

  1. Деякі користувачі відмовляються від цієї корисної опції. Пояснюється це простим фактором дорожнечі мобільної техніки. Щоб не навантажувати ядро ​​операційної системи, дану функцію рекомендується відключити. Однак розробники на офіційному сайті повідомляють про неможливість виконати цю дію, хоча воно здійснимо.
  2. Швидше за все, даний продукт усього лише нав’язується користувачам, а його відключення займе у вас не більше 5 хвилин. Для цього перейдіть до меню «Пуск» і виберіть пункт «Панель управління». Виберіть «Усі елементи панелі управління», відкрийте «Центр синхронізації» і виберіть рядок «Настройка синхронізації».
  3. У вікні, перейдіть до блоку «Управління автономними файлами», який знаходиться в лівій частині. Далі вам потрібно активувати кнопку «Вимкнути автономні файли». Після перезавантаження системи опція «Центр синхронізації» виявиться виключеною повністю.
  4. Якщо вам знадобилося включити дію цієї функції, виконайте всі дії в протилежному порядку, не забуваючи про виконання перезавантаження системи для застосування і збереження внесених змін. Іноді ця дія не призводить до потрібного результату, в цьому випадку рекомендується використовувати інструмент «Відновлення системи».
  5. При підключенні мобільних пристроїв, схожих з Windows Mobile 6-ї версії, необхідно встановлювати на комп’ютер додаткове програмне забезпечення. Посилання на скачування цієї утиліти знаходиться в блоці «Додаткові джерела» на цій сторінці.
  6. В деяких випадках зовсім необов’язково повністю відключати «Центр синхронізації», можна деактивувати «зв’язки синхронізації». Для цього в меню «Пуск» виберіть розділ «Усі програми», потім «Стандартні» та «Центр синхронізації». Натисніть правою кнопкою миші на будь-який «зв’язку» і виберіть пункт «Видалити».