Як відключити захист Касперського

Як відключити захист Касперського

Антивірус Касперського — одна з найпопулярніших програм для захисту комп’ютера від вірусів і різних атак. Він не тільки розпізнає шкідливі програми, а й лікує заражені файли.

Інструкція

  1. Буває, що користувачі встановлюють неякісні або неліцензійні програми на свій комп’ютер. Можливо, це полегшує багато користувальницькі завдання і економить гроші, але довіра невідомим розробникам може негативно позначитися на роботі і безпеки власного комп’ютера. Про це вчасно попереджає антивірус Касперського. Як тільки ви починаєте завантажувати шкідливу (на його думку) програму, антивірус намагається заблокувати вашу дію.

    Якщо ви вирішили знехтувати попередженням Касперського, натисніть кнопку «Пропустити» на вікні попередження, яке миттєво з’являється при визначенні антивірусом шкідливої ​​програми. Касперський дозволить завантажити / встановити файл, але буде стежити за його роботою і регулярно попереджати вас про можливу небезпеку.
  2. Якщо ви хочете відключити роботу антивіруса Касперський надовго, виконайте такі команди. Натисніть правою кнопкою миші на іконку Касперського, яка знаходиться в правій нижній частині екрана поруч з годинником. У відкритому контекстом меню клікніть опцію «Налаштування».
  3. Перед вами налаштування загальних параметрів захисту Касперського. Зліва — список опцій, які ви можете налаштувати в даний момент. Вибирайте пункт «Параметри».
  4. За замовчуванням антивірус Касперського використовує самозахист, тобто система постійно перевіряє свою роботу та потенційні загрози. Приберіть галочку, що стоїть у віконці «Включити самозахист». Підтвердіть свої дії, натиснувши кнопки «Застосувати», а потім — «ОК». Захист антивіруса відключена. Будьте гранично уважні при роботі в інтернеті або з незнайомими носіями інформації: ваш комп’ютер зараз вразливий.
  5. Якщо ви хочете на час відключити антивірус Касперського, правою кнопкою миші на іконку антивіруса, що знаходиться на нижній панелі вашого монітора. У меню, виберіть «Вихід». Підтвердьте своє рішення, натиснувши «ОК».