Як відкрити свою справу в Казані

Як відкрити свою справу в Казані

Щоб відкрити свою справу в столиці Татарстану, вам буде потрібно стандартний пакет документів і нестандартна бізнес-ідея, яка змогла б привернути увагу ваших майбутніх клієнтів і покупців. І не в останню чергу — інвесторів.

Інструкція

  1. Проаналізуйте ринок республіки або всього Поволзької регіону, в залежності від того, наскільки масштабна справа ви плануєте відкрити. Складіть бізнес-план для подання майбутнім інвесторам або в Агентство інвестиційного розвитку Республіки Татарстан (http://tida.tatarstan.ru), що здійснює державні програми підтримки малого та середнього бізнесу.
  2. Якщо вам для відкриття справи не вистачає особистих заощаджень, вам доведеться звернутися в банк за кредитом та надати гідна застава (зазвичай це нерухомість або, в крайньому випадку, автомобіль) і надійних поручителів. В іншому випадку вам буде відмовлено в кредиті.
  3. Спробуйте знайти та інвесторів. Для цього зовсім не обов’язково, щоб ваша бізнес-ідея була абсолютно новою. Головне, щоб ви зуміли її піднести так, щоб зацікавити інвесторів. Не прагніть показати, що ідея настільки продуктивна і, разом з тим нестандартна, що видимих ​​конкурентів у вас немає. Навпаки, надто нестандартні ідеї можуть викликати подив. Та й відсутність конкурентів може в очах інвесторів свідчити про те, що ви недостатньо добре вивчили ринок.
  4. Якщо ви збираєтеся зареєструвати ІП, підготуйте наступні документи:

    - Завірену копію паспорта;

    - Контактні дані;

    - ІПН та СНІЛС.

    Якщо ви плануєте зареєструвати юридичну особу, вам будуть потрібні наступні документи:

    - Завірені копії статуту та установчих документів;

    - Завірені копії паспортів, ІНН і СНІЛС всіх засновників та посадових осіб (генерального директора, головного бухгалтера і т.д.);

    - Довідка з банку про наявність статутного капіталу.
  5. Зверніться для реєстрації своєї організації в міжрайонної інспекції ФПС № 18 по РТ, яка знаходиться за адресою: м. Казань, вулиця Кулагіна, будинок 1. Уявіть всі документи. Протягом п’яти днів ви отримаєте свідоцтво про державну реєстрацію.