Як відкрити візу в Іспанію

Як відкрити візу в Іспанію

Є можливість злітати відпочити в Іспанії? Не знаєте, які документи потрібно зібрати? Тоді прочитайте цю статтю до кінця. Для того, щоб самостійно оформити і отримати туристичну Шенгенську візу в Іспанію, вам буде потрібно зібрати пакет документів, до якого входять:

Інструкція

  1. Ксерокопії всіх сторінок внутрішнього паспорта Російської Федерації, а не тільки ті, які містять фото та особисті дані, відомості про сімейний стан та прописку;
  2. Старий закордонний паспорт, що містить відмітки про колишніх візах, зрозуміло, за умови наявності такого;
  3. Чинний закордонний паспорт. Зверніть увагу на те, що термін дії документа повинен закінчується не раніше, ніж через 3 місяці після вашого передбачуваного повернення в Росію. Крім цього також необхідна копія першої сторінки закордонного паспорта з особистими даними власника. До речі, якщо у вас два діючих закордонного паспорта, необхідно надати обидва.

    Важливо: Звернути увагу на правильність написання вашого прізвища в закордонному паспорті, вона повинна точно такий же, як і в загальносуспільному паспорті Російської Федерації, якщо будуть якісь — або невідповідності, то вам відмовлять у візі, пам’ятайте, що будь-які інші документи про зміну прізвища, наприклад , теж свідчення про шлюб в даному випадку сили не мають;
  4. Також необхідно надати дві кольорові матові фотографії, обов’язково на білому фоні розміром 3,5 х 4,5 см.

    Зверніть увагу на те, що фото повинні бути без кутів і овалів. Також для існують додаткові вимоги, які пред’являються до фото: над верхівкою повинне залишатися 6 мм білого фону, а обличчя має займати 70-80 відсотків по вертикалі від усієї площі зображення;
  5. Обов’язково потрібно прикласти і довідку з місця роботи на бланку організації з підписом та печаткою, яка повинна містити:

    • контактні дані організації, а саме адреса, телефон

    • копію реєстраційного свідоцтва компанії, в якій ви працюєте

    • вашу посаду,

    • дату початку роботи в даній організації,

    • рівень доходу, тобто прописану суму річного заробітку,

    • інформація про те, що заявникові надається чергова відпустка зі збереженням робочого місця на весь час поїздки;
  6. Також необхідна наявність поліса медичного страхування, який буде дійсним на весь період перебування в країнах Шенгенської угоди, до речі, сума покриття цього поліса має бути від 30 000 євро;
  7. Додатково необхідно надати будь-які документи, які можуть підтвердити вашу платоспроможність (спроможність). Це може бути, наприклад, виписка з банку про стан рахунку або довідка про обмін валюти з розрахунку не менше 57 євро на добу;
  8. Необхідно документальне підтвердження броні авіаквитків;
  9. У разі самостійної подачі документів в посольство на отримання візи, до перерахованих вище документів необхідно також додати: особисто підписану заявником візову анкету, яка заповнена англійською або іспанською мовою.