Як відновити альбом вконтакте


 

Соціальна мережа «ВКонтакте» є найбільшим фотохостингом на просторах СНД. Кожен день на сайт завантажується більше 12 мільйонів нових фотографій і зберігається понад 4 мільярдів вже завантажених. Тому якщо ви випадково видалили свій альбом, відновити його буде дуже непросто, але є кілька способів.



Вам знадобиться

— доступ в інтернет;
- Будь-який інтернет-браузер;
- Посилання на видалені фотографії.

Інструкція

  1. Якщо ви помилково видалили альбом зі свого облікового запису «ВКонтакте» і відразу помітили, то це можна легко виправити. При видаленні фотографії або цілого альбому висвічується рядок «Фотографії видалені. Відновити ».
  2. Клацніть лівою кнопкою миші по опції «Відновити» один раз, і видалені фотографії з альбому знову з’явиться на своєму місці і стануть доступні для перегляду. Залишаться також всі коментарі і інші позначки. Але якщо ви після видалення відразу ж покинете сторінку «Редагування альбому», то відновити вилучені фотографії буде вже неможливо.
  3. Якщо в альбомі раптово зникла частина фотографій і залишилися тільки пусті образи, стало неможливо їх переглядати, коментувати чи відзначати людей, залиште скаргу, написану за визначеною формою. Не забудьте вказати посилання на зниклі фотографії, попередньо знявши з них приватність. Залишайте заявку тільки тоді, якщо фото не з’являється більше одного тижня.
  4. Існує думка, що всі вилучені вами альбоми все одно зберігаються на сервері сайту. Спробуйте написати лист в техпідтримку. Можливо, вони зможуть знайти, переглянути і повернути вам альбом. «ВКонтакте» зберігає багато віддаленої інформації, але враховуючи велику кількість користувачів, адміністраторам важко знайти потрібну. Якщо у вас записані прямі лінки на фото, це значно полегшить завдання і скоро вони будуть вам доступні.

Зверніть увагу

Якщо скарга до адміністрації «ВКонтакте» з приводу зникнення фотографій написана не по формі, вона розглядатися не буде.

Корисні поради

Якщо замість фотографії з’явився напис «сервер тимчасово недоступний», це означає, що на сайті ведуться технічні роботи і необхідно трохи зачекати. Оновлення сторінку через кілька хвилин, і фотографії будуть на місці.